„Nežinau, kodėl nervinis išsekimas pasireiškė karantino pabaigoje. Visą tą laiką laikiausi puikiai, viskas buvo šaunu, mano gyvenimas buvo tobulas, – pasakojo ji leidiniui. – Tačiau aš esu tokia mergina, jog kai viskas klojasi puikiai, man reikia viską šiek tiek suš***i ir truputį pasigandinti sau gyvenimą“.

„Aš esu priklausoma ir maniau, kad jei pagyvensiu šiek tiek laiko blaiviai, galėsiu gerti kaip normalus žmogus, bet paaiškėjo, kad negaliu, ir niekada nebūsiu normali, – tęsė K. Osbourne. – Nežinau, kodėl man apskritai kilo mintis pabandyti. Tai ne man, ir tai buvo dienų reikalas. Jau beveik buvau visiškai atpratusi“.

Nepaisant šio atkryčio, buvusi „Fashion Police“ žvaigždė nenuleidžia galvos ir ketina mokytis iš savo patirties.

„Tai tas dalykas, su kurio kovosiu visą likusį savo gyvenimą, – teigė ji. – Man niekada nebus lengva“.

K. Osbourne pirmą kartą apie savo atkrytį prabilo praėjusią savaitę, kai atvirame „Instagram Stories“ vaizdo įraše savo gerbėjams pareiškė: „Man truputį sunku apie tai kalbėti, bet jums visuomet žadėjau, kad visada atvirai jums skelbsiu, kuriame taške esu, ir kas vyksta mano atsigavimo kelyje“.

„Aš atkritau. Ir tuo nesididžiuoju, – prisipažino ji šiame vaizdo įraše. – Tiesiog norėjau, bičiuliai, pasakyti jums tiesą, nes niekada nenoriu jums meluoti“.

Aiškindama, kodėl nusprendė paviešinti savo klaidą, K. Osbourne „Extra“ sakė, kad „atsakomybė prieš kitus bei atviras kalbėjimas apie savo kelionę ir tai, ką tenka tau patirti, gali padėti kitiems žmonėms“.

„Štai kodėl esu švari, – sakė ji. – Galėjau tiesiog čia atsisėsti ir niekas nebūtų sužinojęs“.

Osbourne`ų atžala ir anksčiau atvirai kalbėdavo apie savo kovą su priklausomybe kvaišalams bei alkoholiui. Tai, kad po ilgos priklausomybių istorijos ji vienerius metus gyvena blaiviai, pirmą kartą K. Osbourne paskelbė 2018 metų rugpjūtį.

Sekančių metų rugpjūtį ji paminėjo dviejų metų blaivybės sukaktį. Ji dėkojo savo gyvenimo žmonėms, kurie ją palaikė, ir drąsino kitus, kuriems gali būti sunku laikytis blaivumo.

„Pabudau šį rytą kupina dėkingumo. Negaliu apsakyti žodžiais, kaip stipriai pasikeitė mano gyvenimas per šiuos pastaruosius dvejus metus“, – tuo metu socialiniame tinkle „Instagram“ savo „12 žingsnių“ programėlę komentavo K. Osbourne.

„Esu dėkinga savo draugams ir šeimai, kurie palaikė mane šios kelionės metu. Labai jus visus myliu, – pridūrė ji. – Jeigu jūs ką tik pradėjote gyventi blaiviai, laikykitės to, nes gyvenimas tikrai pagerėja“.

Pagalba turintiems priklausomybių
Norėdami gauti pagalbos kreipkitės į savo šeimos gydytoją ar artimiausią Priklausomybės ligų centrą:
RPLC Vilniaus filialas 8(52)137808 registratura@rplc.lt P. Širvio g. 5
RPLC Kauno filialas 8(37)333255 registratura.kaunas@rplc.lt Giedraičių g. 8
RPLC Klaipėdos filialas 8(46)415025 registratura.klaipeda@rplc.lt Taikos pr. 46
RPLC Šiaulių filialas 8(41)455644 registratura.siauliai@rplc.lt Daubos g. 3
RPLC Panevėžio filialas 8(45)582673 registratura.panevezys@rplc.lt Elektronikos g. 6
Anoniminių alkoholikų draugija +370 685 05191 info@aalietuvoje.org
Pilnų namų bendruomenė +370 698 73005 info@pnb.lt
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)