Šiandien, būdama 35-erių ji prisipažįsta, kad nesitikėjo iki tokio amžiaus išgyventi. Ji sakė, kad ilgą laiką nežinojo, ką reiškia ramiai atsigulti į lovą ir užmigti – visada „atsijungdavo“ nuo svaigalų.

„Dauguma mano draugų mirė, stebiuosi, kad aš dar gyva. Jau ilgą laiką nešiojuosi išgyvenusiosios kaltę. Dabar esu beveik trejus metus visiškai blaiva.

Pamenu, niekada normaliai neišsimiegodavau. Griūdavau į lovą suvartojusi milžinišką dozę alkoholio ar narkotikų. Gyvenau užburtame pagirių ir svaigstančios galvos rate“, – vienoje radijo laidoje pasakojo Kelly.

Dėl priklausomybės svaigalams atlikėja septynis kartus gydėsi reabilitacijos klinikoje. Ji net buvo uždaryta į vienutę tik todėl, kad neturėtų galimybės įsigyti narkotikų.

2017 metais Kelly nusprendė pasukti savo gyvenimą kita linkme.

„Aš nuolatos buvau neblaiva. Trejus metus nė karto nebuvau nuėjusi į parduotuvę apsipirkti ar vartojusi normalių vaistų. Supratau, kad nebenoriu taip gyventi.

Mano namuose ant langų kabėjo juodos užuolaidos, taigi nė neįsivaizduodavau, kokiu paros metu atsikeldavau. Jeigu tai būtų tęsesi, jau tikrai būčiau mirusi.

Kartą būdama labai girta paskambinau savo broliui Jackui. Jis atvyko per kelias minutes. Įsėdau į jo automobilį dėvėdama tik apatinius ir marškinėlius. Prisimenu, verkiau jam: „Nebenoriu būti tik stora, girta nevykėlė. Noriu būti liekna nugalėtoja“, – pasakojo atlikėja.

Tuomet Kelly apsistojo dar viename reabilitacijos centre, kur, padedant šeimos nariams, jos įpročiai ėmė keistis.

„Apie pusmetį lankiau terapiją, kuri trukdavo po šešias valandas per dieną. Labai stengiausi save motyvuoti, nepasiduoti“, – kalbėjo K. Osbourne.

Turtingoje šeimoje augusi Kelly pasakojo, kad ankstesnės reabilitacijos jai nepadėdavo – po mėnesį trunkančio gydymo ji vėl įnikdavo į svaigalus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)