„Su gimtadieniu, BWT“, – šeštadienį tviteryje parašė buvusi pirmoji šalies ponia, prie sūnaus inicialų pridėjusi tris širdeles. Taip pat ji paskelbė nuotrauką, kurioje užfiksuoti du juodi balionai, sudarantys skaičių 15 – Barrono amžių, informuoja people.com.

Daugelis tviterio naudotojų neigiamai sureagavo į neįprastą nuotrauką, nors kiti ir gynė M. Trump žinutę. (Sveikinimas jau sulaukė daugiau nei 4 tūkst. internautų komentarų.)

„Galėjai paieškoti linksmesnės nuotraukos, – parašė vienas naudotojas. – Šita atrodo kraupokai.“

„Su gimtadieniu, Barronai, bet juodi skaičiai yra gana keistas pasirinkimas“, – pridūrė kitas.

Žinoma, atsirado ir gynėjų: „Gal Trumpų nekenčiantys asmenys galėtų nors vieną dieną padaryti pertraukėlę?“

„Perskaičiau keletą atsakymų... Kai kurie žmonės tikrai ligoti. Juk čia mama sveikina sūnų“, – piktinosi kitas komentatorius.

Lapkričio mėnesį pralaimėjęs prezidento rinkimus, Donaldas Trumpas su žmona ir Barronu gyvena Floridoje, Palm Biče, esančiame kurorte „Mar-a-Lago“. Gruodžio mėnesį artimas šaltinis pranešė „People“, kad M. Trump „Floridoje ieško geros mokyklos Barronui“.

Melania Trump pasveikino sūnų Barroną su gimtadieniu

Gyvendamas Baltuosiuose rūmuose, dėl savo amžiaus paauglys retai kada atsidurdavo dėmesio centre. Šaltiniai ne kartą tvirtino, kad M. Trump jam skyrė didžiausią dėmesį, būdama pirmąja ponia, o periodiškai vykdama į „Mar-a-Lago“, ruošė naują gyvenamąją aplinką savo sūnui.

„Melania yra puiki mama, tai jos svarbiausias vaidmuo, – anksčiau „People“ sakė vienas artimas šaltinis. – Barronas yra svarbiausias žmogus M. Trump gyvenime.“

Šeštadieninis sveikinimas yra retas atvejis, kai santūrumu garsėjanti buvusi pirmoji ponia naudojasi socialiniais tinklais.

Sausio mėnesį CNN nurodė, kad ji planuoja tęsti dalį Baltuosiuose rūmuose pradėtos veiklos, įskaitant kampaniją „Be Best“, skirtą vaikų gerovei gerinti ir kovoti su priekabiavimu. Minėtoji iniciatyva reguliariai sulaukdavo kritikos, kai M. Trump buvo pirmoji ponia, nes jos vyras mėgo socialiniuose tinkluose šaipytis iš kritikų ir varžovų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)