Tačiau, koronerės teigimu, nėra pakankamai įrodymų, kad būtų galima daryti išvadą, jog „The Prodigy“ žvaigždės mirtis buvo savižudybė, praneša news.sky.com.

49-erių K. Flintas kovo 4-ąją buvo rastas negyvas savo namuose Nort Ende, Esekse.

Trečiadienį per trumpą tyrimo pristatymą vyriausioji Esekso koronerė Caroline Beasley-Murray sakė „apsvarsčiusi savižudybės tikimybę“, tačiau palikusi atvirą išvadą, teigdama, kad „niekados tiksliai nesužinosime, kas tą dieną dėjosi jo galvoje“.

Savo tyrimo santraukoje koronerė teigė: „Kad užfiksuočiau savižudybę, būčiau turėjusi išsiaiškinti, jog, remiantis tikimybių pusiausvyros principu, K. Flintas buvo suformulavęs tokią mintį ir ėmęsis sąmoningų veiksmų, žinodamas, kad šie baigsis jo mirtimi. Atsižvelgdama į visas aplinkybes, negaliu pasakyti, jog tam yra užtektinai įrodymų“.

C. Beasley-Murray taip pat teigė neradusi pakankamai įrodymų, kad galėtų daryti išvadą, jog K. Flinto mirtis buvo nelaimingas atsitikimas, kuomet jis galėjo „kvailioti, ir staiga viskas pasisuko siaubinga linkme“.

„Ketinu užbaigti tyrimą palikdama atvirą išvadą“, – sakė koronerė.

Koronerės biuro pareigūnė Linda Calder Čelmsforde vykusiame tyrimo pristatyme sakė, kad „The Prodigy“ narį jau mirusį namuose rado jo draugas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)