Antradienį A. Jolie visus šokiravo nusprendusi skirtis su aktoriumi Bradu Pittu, su kuriuo yra susituokusi tik dvejus metus. Oficiali skyrybų priežastis – „nesutaikomi skirtumai“. Tačiau tai tik dar vienas skyrius jos spalvingoje gyvenimo istorijoje, kuri prasidėjo dar darželyje.

„Aš priklausiau grupei mergaičių, kurios vadinosi „Bučinukų mergaitės“. Vaikų darželyje buvau labai seksuali, – žurnalui „OK!“ 2007 metais pasakojo A. Jolie. – Aš sukūriau žaidimą, kuomet bučiuodavau berniukus ir užkrėsdavau juos utėlėmis. Mes glamonėdavomės ir nusirengdavome. Dėl to dažnai gaudavau pylos!“

Angelina Jolie

A. Jolie prarado nekaltybę būdama keturiolikos – su mamos pritarimu. „Kai man buvo 14 metų, galėjau su savo vaikinu tai daryti kokiame užkampyje arba galėjau tai daryti savo miegamajame tuo metu, kai mama buvo gretimame kambaryje, nes norėjau turėti vaikiną“, – žurnalui „Cosmopolitan“ 2003 metais pasakojo aktorė.

Vėlesniais metais padėtis pablogėjo: ji ėmė žalotis ir susižavėjo peiliais. „Ėmiau mylėtis su savo vaikinu, tačiau sekso ir emocijų nepakako. Nebebuvau maža mergaitė, – žurnalui „OK!“ sakė ji. – Artumo akimirką aš čiupdavau peilį ir jam įpjaudavau, o jis įpjaudavo man. Mes paplūsdavome kraujais, mano širdis plakdavo kaip pašėlusi. Vėliau kaskart, kai jausdavausi lyg spąstuose, pjaustydavausi. Turiu labai daug randų. Tai buvo metas, kai mėgau nuotykius, ir po kelių alaus bokalų viskas prasidėdavo.“

Angelina Jolie (1991 m.)

Sulaukusi dvidešimties, A. Jolie jau buvo išbandžiusi „beveik visus įmanomus narkotikus“, įskaitant kokainą, ekstazį, LSD, ir „mano mėgstamiausią heroiną“.

Už tai, kad ištraukė ją iš „tamsaus liūno“, ji turėtų būti dėkinga savo pirmajam vyrui Jonny Lee Milleriui. Jie susipažino ir ėmė susitikinėti 1995 metais filmuodamiesi juostoje „Hakeriai“. Vėliau ji teigė, kad su juo turėjo pirmų lytinių santykių po savo pirmojo vaikino.

Jonny Lee Milleris, Angelina Jolie

Jis taip pat tapo pirmuoju iš jos daugelio kolegų, su kuriais ją siejo spėjami ar tikri romantiniai santykiai. Su aktoriumi ji išsiskyrė po to, kai filmas buvo baigtas filmuoti. O vėliau ji užmezgė pirmuosius lesbietiškus santykius su modeliu ir aktore Jenny Shimizu, su kuria susipažino 1996 metais filmuodamasi juostoje „Ugningos merginos“.

Jenny Shimizu

„Veikiausiai būčiau susituokusi su Jenny Shimizu, jeigu galiausiai nebūčiau ištekėjusi už savo vyro, – vėliau viename po kelerių metų duotame interviu atviravo A. Jolie. – Įsimylėjau ją pirmą sekundę, kai tik sutikau.“

Tačiau dar filmuodamasi „Ugningose merginose“ A. Jolie susitaikė su J. L. Milleriu ir galiausiai už jo ištekėjo 1996 metų kovą. Beje, per savo vestuves ji mūvėjo juodas lateksines kelnes ir vilkėjo baltus medvilninius marškinėlius, ant kurių savo krauju užrašė jaunikio vardą.

Jonny Lee Milleris, Angelina Jolie

Tiesa, J. Shimizu vėliau teigė, kad ir po vestuvių jos ne vienerius metus palaikė santykius su A. Jolie. „Angeliną ir mane siejo nuostabūs santykiai, kurie truko daugelį metų, – sakė ji. – Aš susitikinėjau su ja tuo metu, kai ji susitikinėjo su kitais žmonėmis. Ji buvo tokio tipo žmogus – nuostabus ir atviras.“

A. Jolie nusprendė skirtis su J. L. Milleriu 1999 metais.

Sekančiais metais ji sukėlė skandalą, kai buvo nufotografuota visai ne seseriškai bučiuojantį savo brolį Haveną „Auksinių gaublių“ apdovanojimų ceremonijos užkulisiuose. Beje, tą patį ji padarė ir po trijų mėnesių ant raudonojo kilimo per „Oskarų“ įteikimo ceremoniją.

Jamesas Havenas

O gavusi savo pirmąjį „Oskarą“ – už antraeilį vaidmenį juostoje „Mergina su trūkumais“ – savo padėkos kalbą ji pradėjo sakiniu „Šiuo metu esu be galo įsimylėjusi savo brolį“.

Tą patį mėnesį A. Jolie pradėjo susitikinėti su Billy Bobu Thorntonu ir po dviejų mėnesių Las Vegase jie susituokė. Pora susipažino ankstesniais metais filmuodamiesi juostoje „Gyvenimo vingis“. Joje A. Jolie vaidina B. B. Thorntono veikėjo jauną žmoną, kuri jam yra neištikima.

Angelina Jolie,  Billy Bobas Thorntonas

Teigiama, kad A. Jolie ir B. B. Thorntonas filmavimo metu santykių nepalaikė, nes tuo metu aktorius buvo susižadėjęs su aktore Laura Dern. O A. Jolie tuo metu susitikinėjo su aktoriumi Timothy Huttonu, su kuriuo 1997 metais nusifilmavo filme „Žaidžiame dievus“.

A. Jolie ir B. B. Thorntonas, kuris yra 20 metų vyresnis už A. Jolie, ne kartą atsidūrė laikraščių pirmuosiuose puslapiuose dėl savo pomėgio dažnai ir šokiruojančiai demonstruoti savo meilę. A. Jolie pasidarė didžiulę tatuiruotę „Billy Bob“. Be to, jie ant kaklo nešiojo buteliukus su vienas kito krauju.

Angelina Jolie

2002 metais pora pranešė nusprendusi įsisūnyti berniuką iš Kambodžos, tačiau po trijų mėnesių staiga išsiskyrė. „Mane tai taip pat nustebino, nes per naktį viskas iš esmės pasikeitė. Manau, kad vieną dieną tiesiog mūsų niekas nebesiejo“, – tuomet sakė A. Jolie.

Ji dar pridūrė, kad „ji net nesvarsto palaikyti kokių nors santykių artimiausius septynerius ar aštuonerius metus“, tačiau istorija parodė ką kitą.

2005 metais A. Jolie buvo apkaltinta išskyrusi B. Pittą su aktore Jennifer Aniston. Esą romantinius santykius jie užmezgė filmuodamiesi juostoje „Ponas ir ponia Smitai“. Tiesa, A. Jolie romaną neigė, nors pripažino, kad filmavimosi metu „įsimylėjo“ B. Pittą.

Bradas Pittas, Jennifer Aniston

„Turėti intymių santykių su vedusiu vyru po to, kai mano tėvas buvo neištikimas mano mamai, būtų kažkas, ko negalėčiau sau atleisti, – tais metais interviu leidiniui „Today“ sakė jis. – Negalėčiau į save žiūrėti veidrodyje, jeigu būčiau taip pasielgusi. Manęs netrauktų vyras, kuris išdavė savo žmoną.“

Tačiau jų santykių statusas buvo patvirtintas 2006 metais, kai ji pranešė, jog laukiasi jo kūdikio.
Po septynerių metų ir jau turėdama šešis vaikus pora 2012 metų balandį pranešė apie sužadėtuves, o 2013 metų rugpjūčio 23 d. susituokė.

Angelina Jolie, Bradas Pittas

Nepaisant gandų, kad ją santuokos su B. Pittu metu siejo santykiai su kitais aktoriais, su kuriais ji filmavosi, A. Jolie teigė, kad per savo gyvenimą yra miegojusi tik su keturiais vyrais, trys iš kurių buvo jos sutuoktiniai.

Tiesa, dar 2004 metais laikraščiui „The New York Post“ duotame interviu ji pati sau paprieštaravo prasitardama, kad ne kartą turėjusi lytinių santykių su savo artimais draugais.

„Maždaug dvejus metus neprisileidau nė vieno vyro, o vėliau nusprendžiau suartėti su vyrais, kurie buvo mano artimi draugai, – pasakojo ji. – Tai savotiškas suaugusiųjų būdas palaikyti suaugusiųjų santykius. Kaip keistai tai beskambėtų, tuo metu tiesiog norėjau susitikti su vyru viešbučio kambaryje ir po kelių valandų grįžti namo ir užmigdyti savo sūnų ir to vyro nematyti kelis mėnesius. ... Niekada neturėjau vienos nakties nuotykių. Visus tuos vyrus gerai pažinojau.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (192)