Pradėkime nuo Catherine Zeta-Jones, kuri mėgsta palepinti savo plaukus procedūra su ikrais Londono „Hari's" salone. Ji reguliariai išleidžia 150 JAV dolerių procedūrai, kurios metu plaukai maitinami omega-3 riebiosiomis rūgštimis. Pripažinkite, juk išleistumėte ir gerokai daugiau, kad turėtumėte tokius plaukus, ar ne?

Catherine Zeta-Jones

Kita procedūra yra šiek tiek keistesnė, ir ne visai dėl jos kainos. Kalbama, kad Victoria Beckham labai mėgsta Niujorke atliekamą vadinamąją geišos veido procedūrą. Ši valandos trukmės procedūra kainuoja 180 JAV dolerių. Jos metu ant veido tepami produktai su lakštingalų ... mėšlu. Na, tokiai procedūrai tikrai reikia pasiryžti.

Davidas Beckhamas, Victoria Beckham


Gwyneth Paltrow negaili 195 JAV dolerių už produktą „Stem Cell Transformer", kuriame yra sintetinė gyvačių nuodų versija, kaip teigiama, padedanti stangrinti odą panašiai kaip botoksas.

Dar vienas produktas, kurį mėgsta garsenybės, yra 195 JAV dolerius kainuojantis serumas „EMK Rescue Serum", kurio sudėtyje yra augalinės placentos. Šį produktą mėgsta Eva Longoria, Madonna ir Martha Stewart.

Kalbant apie karališkųjų šeimų narius, Kembridžo kunigaikštienė Kate, kaip teigiama, mėgsta pasilepinti 250 JAV dolerių kainuojančia Deborah Mitchell veido valymo procedūra Londono „Hale Clinik" klinikoje nei „Heaven" salone Šropšyro grafystėje. Šios procedūros metu naudojami produktai su bičių nuodais, kurie yra laikomi natūralia alternatyva botoksui. Kate rezultatas taip patinka, jog ji namie naudoja ir veido kaukes su bičių nuodais.

Kate Middleton


Angelina Jolie tiesiog dievina „La Prairie" firmos kremą su ikrais. 100 ml šio kremo kainuoja 710 JAV dolerių. Ir jame tikrai yra ikrų, kurie suteikia odai jai būtinų baltymų.

Angelina Jolie


Beyonce viską daro prašmatniau nei eiliniai mirtingieji, įskaitant ir manikiūrą. Savo pasaulinio turo metu ji už įspūdingus auksinius nagus sumokėjo 900 JAV dolerių.

O dabar atkeliavome ir prie procedūros su žmonių placenta. Jennifer Lopez labai mėgsta veido procedūras su „Lancer Skincare" firmos produktais, kurių sudėtyje yra žmonių placentos. Kartais per savaitę jis darosi dvi procedūras, kurios kainuoja 1000 JAV dolerių. Šiuos produktus mėgsta ir Harry Stylesas ir Kim Kardashian.

Kalbant apie Kim Kardashian, ji mėgsta išbandyti pačias keisčiausias procedūras, galbūt padėsiančias išsaugoti jaunystę. Savo realybės šou metu ji užfiksavo, kaip išbandė „vampyrišką" veido procedūrą, kurios metus panaudojamas paties paciento kraujas.

Kim Kardashian

Tuo tarpu Serena Williams turi unikalią galimybę pajausti skirtumą tarp paprasto vandens ir „Evian" firmos vandens. Būtent tokio vandens vonioje ji išsimaudė „Victor" viešbutyje Majamyje. Tai jai kainavo 5000 JAV dolerių.

Kai Mila Kunis nori save palepinti, ji tikrai žino, kaip tai padaryti. Kalbama, kad aktorė išleido 7000 JAV dolerių veido šveitimui su deimantais ir rubinais.


Rihannos šukuosena keičiasi kiekvieną savaitę, ir jai tas kainuoja nemažus pinigus. Kalbama, kad savo kirpėjai ji moka po 2 tūkst. JAV dolerių per dieną, kad ši padėtų dainininkei nuolat keisti šukuoseną.

Rihanna


Kelly Osbourne visus šokiravo 2012 metų „Emmys" apdovanojimų ceremonijai pasidariusi manikiūrą už ... 250 tūkst. JAV dolerių, kas sukėlė pasipiktinimą socialiniuose tinkluose. Savo nagus ji papuošė tikrų tikriausiais juodaisiais deimantais.

Kelly Osbourne

Galiausiai pakalbėkime apie Jessicos Simpson grožio procedūras, kurios, kaip kalbama, per metus jai atsieina vieną milijoną JAV dolerių. Esą kiekvieną savaitę įdegiui ji išleidžia tūkstantį dolerių, dar tiek pat atsieina blakstienų priauginimas. 2 tūkst. JAV dolerių per mėnesį ji išleidžia anticeliulitinėms procedūroms. Puspenkto tūkstančio dolerių negaili asmeniniam treneriui. O plaukų priežiūrai per metus ji skiria net 230 tūkst. JAV dolerių.

Jessica Simpson
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)