Šiuo metu sužadėtiniai jau priartėjo prie galutinio vestuvių planavimo etapo.

Remiantis žurnale „People“ skelbiama informacija, 34-erių metų dainininkė ir 42-ejų aktorius lemtingąjį „Taip“ ištars dar 2019-aisiais.

Šv. Valentino dieną susižadėjusios įžymybės ketina pasitenkinti kuklia ir jaukia vestuvių švente. Nuo sužadėtuvių K. Perry ranką puošia mielas gėlytės pavidalo žiedas su deimantu.

„Atrodo, kad visą atsakomybę yra prisiėmusi Katy, nors Orlando taip pat prisideda prie planavimo“, – sakė vienas porai artimas šaltinis.

Susidaro įspūdis, kad nei K. Perry, nei O. Bloomas nėra linkę sureikšminti artėjančio įvykio.

„Jų tikrai nėra ištikęs stresas. Nusimato smagi šventė draugų ir artimųjų būryje“, – paminėjo vienas iš poros draugų.

Kur vyks iškilmės, sužadėtiniai kol kas neatskleidžia.

Kiek anksčiau, viešėdama televizijos laidoje „Good Morning America“, K. Perry užsiminė: „Yra žmogus, kuris ketina susisaistyti su manimi iki gyvenimo pabaigos!“

Visgi konkrečios datos dainininkė neįvardijo. „Gal nuo to ir reikėjo pradėti, bet kol kas nenuspręsta. Dabar mes paprasčiausiai mėgaujamės šia akimirka“, – tepasakė ji.

Dainos „Chained To The Rhythm“ atlikėja pasakė porą žodžių apie tai, kokiais batais norėtų avėti žengdama prie altoriaus.

„Manau, kad jei pati kurčiau batų dizainą, jie kažkaip sietųsi su gėlėmis ir žydėjimu.

K. Perry ir O. Bloomas susitikinėja nuo 2016-ųjų sausio. Viskas prasidėjo nuo flirto per „Auksinio Gaublio“ apdovanojimus Beverli Hilse.

Su kūriniu „Roar“ išpopuliarėjusi dainininkė 2010-aisiais sumainė žiedus su Russellu Brandu. Tąkart buvo iškeltos ištaigingos vestuvės Indijoje. Deja, po poros metų pora išsiskyrė.

O. Bloomas taip pat buvo vedęs. Buvusi jo žmona – modelis Miranda Kerr. Šių žmonių santuoka truko nuo 2010 iki 2013 metų. Bendro gyvenimo metais jie susilaukė sūnaus Flynno. Dabar jam – aštuoneri.

Pastarąjį kartą K. Perry ir O. Bloomas viešumoje kartu pasirodė Karlie Kloss ir Joshua Kushnerio vestuvių šventėje Vajominge.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją