Trečio kūdikio besilaukianti K. Middleton be sužadėtuvių žiedo pasirodo ypač retai. Portale „People“ primenama, kad šis, kitados princesei Dianai priklausęs papuošalas, traukią žvilgsnį įspūdinga safyro akute ir deimantais apkraštuotu apsodu.

Visgi per susitikimą su mažaisiais ligoniais Londono Great Ormond gatvės ligoninėje, kunigaikštienės pirštus puošė tik siauras vestuvinis žiedas.
Ligoninės vaikų medicinos centro „Mittal Children’s Medical Centre“ atidaryme dalyvauti turinti K. Middleton žėrinčio papuošalo atsisakė tiesiog paklusdama įstaigoje galiojančioms taisyklėms, reikalaujančioms apsiriboti minimaliu skaičiumi papuošalų.

Kadangi prieš lankantis ligoninės palatose ir procedūroms skirtose patalpose būtina kruopščiai dezinfekuoti rankas, žiedus rekomenduojama nusimauti.

K. Middleton sužadėtuvių žiedas, papuoštas 14 deimantų, išdėliotų aplink 12 karatų ovalo formos safyrą, įsodintą į 18 karatų baltąjį auksą, išties įspūdingas papuošalas. Paprastai kartu mūvimas vestuvinis žiedas, palyginti su juo, atrodo visiškai paprastutis.

Kate Middleton sužadėtuvių žiedas

Velso juvelyrų iš aukso nukaldintą vestuvinį žiedą K. Middleton mūvi tęsdama jau 88 metų senumo karališkosios šeimos tradiciją. Jos ištakos siejamos su Karaliene motina ir Jurgiu VI. 1923 metais karališkajai šeimai skirtas žiedas buvo pagamintas iš dovanų gauto aukso. Jo buvo tiek, kad užteko ir 1947 metais įvykusioms karalienės vestuvėms, taip pat žiedams, kurie tuoktuvių dieną buvo užmauti princesei Margaret, princesei Anne ir princesei Dianai.

Prieš pat K. Middleton ir princo Williamo vestuves Bakingamo rūmai pranešė, kad auksas, iš kurio nukaldintas būsimos princo Williamo sutuoktinės vestuvinis žiedas, yra iš tų pačių kasyklų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)