30-ojo gimtadienio išvakarėse Kate ir Williamas susitiko su Stevenu Spielbergu, Tomu Hiddlestonu bei Benedictu Cumberbatchu ir vyko į karališkąją filmo „War Horse“ (liet. „Karo žirgas“) premjerą.

Portalas popsugar.com teigia, jog filmo metu Kate net susigraudino, o tai pamačiusi S. Spielbergo žmona jai pasiūlė nosinaitę.

Gimtadienio vakarą tąkart Kate praleido kartu su šeima bei draugais vakarieniaudami viename Kensingtono restorane.

Kate Middleton, princas Williamas

31-ojo gimtadienio išvakarėse Kate su Williamu apsilankė „Cirque Du Soleil“ pasirodyme. Vėliau kelerius metus gimtadienis buvo rami šventė, kurią Kate švęsdavo tik su Williamu bei vaikais.

O štai 35-ojo gimtadienio išvakarėse draugus sukvietusi vakarienės Kate neskubėjo jų išlydėti namo. Visi draugai nakvojo Kate namuose, o kitą rytą kartu su ja bei Williamu dalyvavo mišiose, į kurias atvyko ir karalienė Elžbieta II-oji bei princas Filipas.

Kate gimtadienio šventės kuklios, tačiau princas Williamas ją lepina tikrai nekukliomis dovanomis. Tiesa, dažniausiai brangiausias dovanas Kate gauna ne gimtadienio proga, tačiau visos jos be abejonės ypatingos.

Dar 2005 metais, kai Kate ir Williamą siejo tik artima draugystė, princas mylimajai įteikė rožinio aukso žiedą su perlais ir granatais. Tai ne šiaip akmenėliai – perlai simbolizuoja Williamą, o granatos – Kate.

Prieš aštuonerius metus Kate ranką papuošė vienas garsiausių juvelyrinių dirbinių pasaulyje - princesės Dianos žiedas, su kuriuo princas pasipiršo Kate. Šį žiedą Williamas Kate užmovė Kenijoje, kalno papėdėje įkurtoje trobelėje.

Tai 12 karatų žiedas su safyru ir deimantais, kurio vertė – daugiau nei 500 000 JAV dolerių. Žiedo kilmė siekia 19 a. 1840 m. princas Albertas užsakė britų juvelyrų įmonei „Garrard“ sukurti segę su mėlynu safyru ir deimantais.

Tai turėjo būti vestuvinė dovana jo būsimai nuotakai – karalienei Viktorijai. Sagė jai taip patiko, kad ji įsisegė ją vestuvių dieną, kaip mėlyną daiktą.

Kate Middleton

Per 63 valdymo metus karalienė Viktorija sukaupė nemažą papuošalų kolekciją, tačiau niekad nepamiršdavo savo segės su safyru, vis ją įsisegdavo.

Savo testamente ji paliko segę karališkajam paveldėjimui, t. y. ji visada priklausys valdančiajam monarchui.

Karalienė Elžbieta II-oji ne mažiau nei pati Viktorija pamėgo jos sutuoktuvių segę. Ji buvo įsisegusi ją įvairiomis progomis, net ir per princo Williamo krikštynas.

Kate Middleton

Vėliau žiedas nukeliavo pas princesę Dianą, tačiau jai žuvus jis grįžo į karališkąją šeimą. Kai 2010 m. lapkritį princas Williamas ir K. Middleton paskelbė apie sužadėtuves, žiedas buvo svarbi detalė.

„Tai mano motinos sužadėtuvių žiedas, man jis ypatingas, kaip ir Kate man dabar labai ypatingas asmuo, – tuomet sakė Williamas. – Tokiu būdu pasistengiau, kad mama nepraleistų šios dienos, džiaugsmo ir fakto, kad nuo šiol likusį gyvenimą nugyvensime kartu.“

Vestuvių dieną Kate pasipuošė dar vienu žiedu – paprastučiu geltonojo aukso žiedeliu. Tokiais paprastais geltono aukso žiedais vestuvių dieną tradiciškai puošiasi visos besituokiančios karališkosios šeimos poros.

Kate Middleton, princas Williamas

Princo išrinktoji dar nė nespėjusi ištarti lemtingojo Taip iš jo gavo dar vieną sunkiai įkainojamą dovaną – prie ypatingo sužadėtuvių žiedo derančius auskarus, puoštus deimantais ir safyrais. Šie auskarai taip pat priklausė Dianai.

Kate Middleton

2011 metais, per Kalėdas, Kate viešumoje pasirodė su juvelyro Kiki McDonough kurtais auskarais. Panašu, kad tais metais Kalėdų senelis kunigaikštienei buvo itin dosnus ir nepagailėjo deimantų.

Kate Middleton

Williamas karališkas tradicijas tęsia ir įteikdamas žmonai dovanas susilaukus vaikelio. Pagimdžiusi princą George'ą Kate pasipuošė juvelyrinių dirbinių dizainerės Annoushkos Dukos kurtu žiedu, kuris puikiai dera su „Ballon Bleu de Cartier“ laikrodžiu, kurį Kate pradėjo segėti 2014-aisiais, po trečiųjų vestuvių metinių.

Kate Middleton

Karališko Kate Middleton gyvenimo akimirkos – nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)