Žiedas su 12 karatų mėlynuoju safyru, kurį supa 14 atskirai įtaisytų deimantų, Kate buvo įteiktas 2010 metais. Tačiau prieš pat jos ir princo Williamo vestuves, įvykusias 2011 metų balandžio 29 dieną, „Kate iš tikrųjų pakoregavo žiedą, nes pastebėjo, kad jis jai yra per didelis ir „sukasi aplink pirštą“, rašo „The Mirror“.

Leidinys pridūrė, jog galiausiai žiedas buvo atiduotas karališkajai juvelyrikos įmonei „G. Collins and Sons“, kuri „pataisė jį taip, kad jis nekristų“.


„Tačiau užuot pakeitus žiedo dydį, vidinėje žiedo pusėje buvo pritvirtinti maži platinos karoliukai, kad žiedas geriau priglustų“, – rašoma pranešime.

Maždaug tuo pat metu vienas šaltinis „The Sun“ prasitarė, kad nors Kate „dievina“ šį žiedą ir „nenori kelti triukšmo“, jis jai yra per didelis ir tai kelia problemų.

„Didžiausias nuotakos košmaras būtų pažvelgti žemyn ir pamatyti, kad tavo žiedas nukrito nuo piršto, – per „Sky News“ sakė šaltinis. – Galima tik įsivaizduoti, kaip šis košmaras dar labiau sustiprėja, kai teki už būsimo Anglijos karaliaus“

Dar įdomiau yra tai, kad, pasak dokumentinio filmo „The Diana Story“, Kate savo velionės anytos žiedo galėjo ir negauti, nes jis – dėmesio – iš tikrųjų priklausė princui Harry. Manoma, kad buvęs Dianos liokajus Paulas Burrellas išklojo, jog Sasekso kunigaikštis „nesavanaudiškai“ atidavė šį žiedą savo vyresniajam broliui, kad jis galėtų jį padovanoti tuometinei savo sužadėtinei Kate.

„1997 metais Dianai žuvus per automobilio avariją Paryžiuje, princas Charlesas leido savo sūnums iš jos papuošalų kolekcijos išsirinkti juvelyrinius dirbinius ir juos pasilikti sau, – rašė „The Mirror“. – Manoma, kad žiedas su safyru atiteko Harry, o Williamas pasirinko auksinį „Cartier“ laikrodį... 2010 metais, netrukus prieš tai, kai Williamas pasipiršo savo dabartinei žmonai Kate, Harry pasiūlė savo broliui padovanoti savo būsimai nuotakai jų motinos žiedą“.

Pažvelgus atgal, apima jausmingos emocijos, pagalvojus, kokie broliai buvo artimi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją