Šeimai artimas šaltinis leidiniui „Hello!“ patvirtino, kad Pippos ir jos vyro dukra gimė kovo 15-ąją, ankstyvą pirmadienio rytą – 4 val. 22 min.

Pranešama, kad pagausėjusi šeima mažylę nusprendė pavadinti ypatingu vardu – Grace Elizabeth Jane. Po šios žinios imta kalbėti, kad tai turėtų būti malonus siurprizas ir garbė karalienei Elizabeth II.

„Mama ir kūdikis jaučiasi puikiai, – tikino šaltinis. – Mažylė nuostabi, visi yra kupini džiaugsmo dėl tokio laimingo įvykio.“

K. Middleton sesuo gana vengia viešumo – ypač jei kalba pasisuka apie šeimą. Pirmą kartą viešumoje apie Pippos nėštumą žinia pasirodė gruodį. Pati moteris ar jos šeima apie tai plačiai nekomentavo.

37 metų Pippa ir jos 45 metų sutuoktinis pirmosios atžalos susilaukė 2018 metų spalį, sūnui duotas Arthuro vardas. Kaip ir sesuo, Pippa pirmagimį gimdė šv. Marijos ligoninės „Lindo“ sparne – būtent ten pasaulį išvydo visi trys Kate ir princo Williamo vaikai.

Kate sesuo, besilaukdama pirmosios atžalos, išliko itin aktyvi. Su „Waitrose Weekend“ skaitytojais ji vėliau pasidalino pasakojimu, kad jos pirmagimis jau seka mamos pėdomis ir lanko kūdikių sporto salę.

„Dabar, kai Arthurui vienuolika mėnesių ir jis žymiai mobilesnis, ieškau vis naujų veiklų, kuriomis galėtume užsiimti kartu“, – 2019 metų spalį pasirodžiusiame straipsnyje teigė Pippa.

„Man nepakanka vien parke stumdyti vežimėlį. Mūsų vietinis kūdikių sporto klubas tapo tikru išsigelbėjimu. Čia daugybė pramogų mažiausiems, pilna minkštų objektų, žaidimo kilimėlių, sūpuoklių, tramplynų. Visko, ko tik gali prireikti mažųjų ugdymui“, – džiaugėsi mama.

Pippa teigė, kad mažasis Arthuras ten ne tik gauna visą reikiamą fizinį lavinimą, bet ir lanko specialias pamokėles, kur ugdomi judesiai, pusiausvyra ir galia.

„Šioje aplinkoje mažasis Arthuras sudegina labai daug energijos, lavina fizinius įgūdžius. Taip pat pastebėjau, kad kiekvieno apsilankymo metu vis auga ir jo pasitikėjimas savimi“, – gerų žodžių sūnaus veiklai negailėjo K. Middleton sesuo.

Pippa ir Jamesas susituokė 2017 metų gegužę. Šventėje dalyvavo ir mažieji princas George‘as bei princesė Charlotte.

Seserys Pippa ir Kate turi stiprų ryšį. Giminaitės taip pat puikiai sutaria su savo broliu Jamesu Middletonu, kuris netrukus ves savo sužadėtinę Alizee Thevenet. Tuoktuvės turėjo įvykti pernai, bet dėl koronaviruso pandemijos ceremonija buvo atidėta. Viliamasi, kad aukso žiedus porai pavyks sumainyti šiemet.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)