Karališkoji pora šiandien atskleidė, kad devynmetis George`as, septynmetė Charlotte ir keturmetis Louis pradės lankyti Lambruko mokyklą, esančią netoli Askoto Berkšyro grafystėje. Mokslas joje per metus kainuoja 7 tūkst. svarų, rašo thesun.co.uk.

George`as ir Charlotte prieš tai lankė Tomaso mokyklą Batersėjoje, esančią pietinėje Londono dalyje, o ketverių metų Louis ėjo į Vilkokso vaikų darželį Pietų Kensingtone, Vakarų Londone.

Tačiau šeimai iš Kensingtono rūmų persikėlus gyventi į keturių miegamųjų kambarių Adelaidės kotedžą, visi trys vaikai mokysis toje pačioje mokykloje.

Jei jaunieji princai ir princesė mokysis dieninėje mokykloje be internato, tai Kembridžo kunigaikščiui ir kunigaikštienei jų mokslai per metus kainuos apie 53 508 svarus.

Ši privati mokykla yra už devynių mylių kelio nuo jų naujųjų namų netoli Vindzoro pilies.

40 metų kunigaikštis, mėgstantis vežioti vaikus į mokyklą, dabar didžiąją dalį kelionės iki pat mokyklos vartų galės nuvažiuoti privačiais Vindzoro Didžiojo parko keliais.

Lambrukas yra bendrojo lavinimo parengiamoji mokykla, kurioje galima mokytis ne visą dieną. Naujausioje Nepriklausomoje mokyklų inspektūroje ji buvo įvertinta „Puikiai“.

Be tradicinių dalykų, šioje mokykloje moksleiviams siūloma išbandyti nardymą su akvalangu, tinklalaidžių kūrimą ir net devynių duobučių golfo aikštyną.

Nepriklausomoje mokykloje, kurioje mokosi 620 mokinių, taip pat siūlomi šachmatų, pirmosios pagalbos, stepo šokio, bitininkystės ir dainų rašymo būreliai.

Williamas ir Kate, ieškodami mokyklos savo vaikams, šiemet „daug kartų“ buvo pastebėti kartu su saugumo ekspertais besilankantys šioje ugdymo įstaigoje.

Teigiama, jog kunigaikštis su vienu mokiniu net pasikalbėjo apie lotynų kalbos pamokas.
Anot šaltinių, dabar broliai ir sesuo „labai džiaugiasi“, galėdami eiti į mokyklą kartu.

Vienas rūmų šaltinis šiandien sakė: „Sprendimas persikelti į Vindzorą, o George`ui, Charlottei ir Louis eiti į tą pačią mokyklą, visada buvo susijęs su tuo, kad pirmoje vietoje yra vaikai. Tai jiems pats geriausias dalykas“.

„Tiek Williamas, tiek Catherine labai noriai vežioja vaikus į mokyklą“.

„Lambruke labai daug dėmesio skiriama sportui, o visi trys jų vaikai mėgsta sportuoti“.

„George`as, Charlotte ir Louis labai džiaugiasi, jog galės kartu eiti į mokyklą“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją