Šią savaitę į viešumą iškilo faktas, kad Velso princesė atskleidė vieną bjaurų savo sutuoktinio įprotį, ir jis susijęs su maistu išsinešti.

2018 metais lankydamasi Karališkojoje oro pajėgų bazėje Kipre, K. Middleton kalbėjo, kad jos vyras, valgydamas picą ant sofos, „yra tikras košmaras“, rašė „Mirror“ ir „Marie Claire“.

„Laikykite picas atokiau nuo sofų“, – minėtoje bazėje atidarydamas naują poilsio zoną sakė princas Williamas, į ką jo žmona sureagavo remarka „Tu šiuo klausimu tikras košmaras“.

„New York Post“ susisiekė su Kensingtono rūmais dėl komentaro, tačiau jo nesulaukė.

Panašu, kad niekam ne paslaptis, kad Velso princas ir princesė kartais pasilepina šiuo italų virtuvės patiekalu. Prieš mėnesį karališkojo pora nustebino pica „Dowlais Rugby Club“ klubo sportininkus. Velso princas ir princesė pas regbininkus atvyko su 22 picomis – su peperoni dešra, kepta vištiena ir ožkos sūriu.

Be to, dar 2014 metais paaiškėjo, kad besilaukianti K. Middleton į prabangų viešbutį „Carlyle Hotel“ užsisakė ne ko kito, o būtent picos. Besilaukdama princesės Charlotte, kuriai dabar aštuoneri, ji buvo išsirinkusi net tris skirtingas picas, iš jų viena su aštria dešra, o kita – su kumpiu.

Balandį Velso princas ir princesė minėjo dvyliktąsias vestuvių metines. Ypatingą dieną pora praleido važinėdamiesi dviračiais, o nuotraukomis pasidalino savo instagramo paskyroje.

„12 metų“, – buvo prirašyta prie nuotraukos.

K. Middleton už princo Williamo ištekėjo 2011 metų balandį Vestminsterio abatijoje. Pora draugavo nuo studijų Škotijos šv. Andriaus universitete.

Panašu, kad negrabus picos valgymas ne vienintelė problema, temdanti Kate ir Williamo santykius.
Neseniai pasirodė informacijos, kad Velso princas iš tikrųjų linkęs ir į „isterijos priepuolius“, ir, esą, kartais pora mėtosi pagalvėmis. Karališkosios šeimos ekspertas Tomas Quinnas, knygos „Gilded Youth“ autorius, „The Express“ sakė, kad K. Middleton su savo vyru dėl jo kaprizų priversta elgtis kaip su ketvirtuoju vaiku. Bet vienas kitas kitu Velso princas ir princesė niekada nesiskundžia, nes vadovaujasi karalienės Elžbietos II šūkiu „niekada nesiskųsti, niekada nesiaiškinti“.

„Kadangi Williamas vadovaujasi savo močiutės elgesio modeliais ir manieromis, Kate niekada nesiskundžia. Abi laikosi taisyklės, be kurios karalienė Elžbieta II nebūtų buvusi tokia puiki monarchė, kokia buvo“, – teigia jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją