39-erių garsenybė, sulaukusi replikų dėl savo „pavargusios“ ar net į „avariją“ panašios išvaizdos, nusprendė atsiprašyti gerbėjų. Savo socialiniame tinkle „Instagram“ ji patalpino žinutę, paaiškinančią, kas tą vakarą nutiko iš tiesų.

„Niekas manęs neperspėjo, kad diena truks 12 valandų ir, kad drėgmės lygis Niujorke pasieks 100 procentų lygį. Taigi, turiu atsiprašyti“, - sakė ji.

Dviejų vaikų mama FOX televizijos renginyje vilkėjo juodą uždarą kostiumą, prie jo priderino auksinius papuošalus.

„Vilkėti juodą kostiumą nebuvo gera mintis, – prisipažino ji. – Nenaudoti pakankamai plaukų lako ir jų nepakelti nuo viršaus – irgi bloga idėja. Aš tiesiog turiu atsiprašyti už įvaizdį, kurį sužlugdžiau. Aš tiesiogine to žodžio prasme tirpau iš karščio visą tą laiką. Aš tiesiog lydžiausi ant raudonojo kilimo“.

„Mano plaukai buvo prisiploję, makiažas tekėjo mano veidu ir aš atrodžiau taip, tarsi būčiau pamiršusi, kad esu aktorė, kuri privalo atrodyti tobulai ant raudonojo kilimo“, - aiškino aktorė.

J. Love Hewitt šiuo metu filmuojasi režisieriaus Ryano Murphy seriale „9-1-1“. FOX televizijos renginys, kuriame aktorė sukritikuota dėl įvaizdžio, buvo skirtas paminėti antrojo sezono pradžią.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)