Pora dalyvavo viename labdaringame renginyje Monte Karle, surengtame Leonardo DiCaprio, aktyviai besirūpinančio aplinkosauga, garbei. Gala vakare Monako Operos teatre taip pat dalyvavo princas Albertas II, Adrienas Brody bei atlikėja Nelly Furtado.

C. Green, kuri yra "Topshop" tinklo įkūrėjo duktė, renginiui pasirinko juodą ilgą suknią ir odinį švarkelį, tuo tarpu J. Meeksas pasipuošė juodu kostiumu.

Dar visai neseniai į laisvę pagaliau išėjęs J. Meeksas kalbėjo apie šeimos vertybes ir, rodos, buvo nusiteikęs puoselėti šeimos židinį, tačiau viskas sugriuvo. Jeremy susirado meilužę ir nė nesislapstydamas mėgavosi gerokai jaunesnės merginos glėbiu.

Dar liepą žiniasklaidą apskriejo žinia, kad Jeremy Meeksas po aštuonerių metų skiriasi su žmona. Skyrybų prašymą teisme Jeremy užpildė po to, kai žiniasklaidoje pasklido jo nuotraukos su kita moterimi. Jeremy Meeksas ir Melissa Meeks augina septynerių sūnų, jo žmona turi dar vieną atžalą iš ankstesnių santykių.

Melissa taip pat jau buvo prakalbusi apie skyrybas, nes žiniasklaidoje pasirodė paparacų darytos nuotraukos, kuriose matyti, kaip J. Meeksas bučiuoja britų milijardieriaus dukterį Ch. Green per atostogas jachtoje Turkijoje.

M. Meeks teigė buvusi šokiruota, nes tikėjo savo vyro pasakojimu, jog jis ten vyksta darbo reikalais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (79)