Prieš vizitą į Australiją, Kensingtono rūmuose Kembridžo kunigaikštis Williamas ir kunigaikštienė Catherine su aštuonių mėnesių princu Georgu pozavo oficialiai šeimyninei nuotraukai. Fotosesijoje sudalyvavo ir keturkojis šeimos narys Lupo.

Paskelbtą nuotrauką darė Jasonas Bellas, daręs ir oficialią britų princo krikštynų nuotrauką. Jis yra fotografavęs tokias garsenybes, kaip Paulas McCartney, Scarlett Johansson ar Davidas Beckhamas.

Nuotraukoje jaunoji karališkoji šeima žvelgia per atvirą langą savo rezidencijoje, Kensingtono rūmuose.

Jaunoji karališkoji šeima į Naująją Zelandiją planuoja vykti balandžio 7 dieną. Vėliau, balandžio 16 dieną, jie skris į Australiją. Jų trijų savaičių kelionė truks iki balandžio 25 dienos.

Naujojoje oficialiojoje nuotraukoje šviesiaplaukis mažais princas dėvi šviesiai melsvą megztinuką su jo vardu, jo motina vilki kremo spalvos palaidinę, o tėtis - marškinius paraitotomis rankovėmis.

Princas Džordžas, trečiasis įpėdinis eilėje į sostą, nežiūri tiesiai į kamerą, taip kaip jo tėvai - jis šypsosi šalia jo tupinčiam juodam kokerspanieliui.

Tai pirmoji oficiali princo nuotrauka po krikštynų praėjusių metų spalį darytos krikštynų nuotraukos.

Vizitas į Australiją ir Naująją Zelandiją bus pirmoji oficiali mažojo princo kelionė į užsienį. Ši kelionė primena 1983-uosius metus, kai į Australiją ir Naująją Zelandiją vyko Velso princas ir princesė kartu su savo devynių mėnesių sūnumi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją