Karališkųjų reikalų ekspertas Philas Dampier „The Sun“ teigia visai nenustebsiantis, jeigu „Kembridžo kunigaikščiai nuspręstų susilaukti ketvirto vaiko“.

Buvęs karališkasis korespondentas, apie karališkąją šeimą parašęs ne vieną knygą, sako, kad dar viena atžala leistų Kate atsiriboti nuo karališkųjų pareigų ir daugiau dėmesio skirti šeimai.

37 metų Kate augina šešerių princą George‘ą, ketverių princesę Charlotte ir 15 mėnesių princą Louisą.

„Jai ne tik labai patinka šeimos gyvenimas Norfolke, bet dar viena atžala būtų puikus pretekstas kiek ilgiau atitolti nuo pirmo ryškumo karališkųjų pareigų, kurios, mano galva, jai labai didelio džiaugsmo nekelia. Kate puikiai sekasi bendrauti su žmonėmis, ją visi myli, bet ji tikrai mieliau savo laiką skirtų namams ir vaikams“, – sako Ph. Dampier.

Kate Middleton

Eksperto teigimu, jis visai nenustebtų, jeigu pora nuspręstų susilaukti dar vieno vaiko – galbūt dukrelės, kuri palaikytų šiuo metu su dviem broliais augančiai ketverių Charlotte kompaniją.

Ketvirtoji atžala subalansuotų šeimą, kur tokiu atveju augtų du vyresni vaikai ir dvi mažesnės atžalos.

Ph. Dampier pridūrė, jog buvo labai nustebęs, kai Kate ir Wiliamas nusprendė turėti daugiau nei du vaikus, ir tvirtina, kad sprendimas iš esmės buvo kunigaikštienės. Kate – vyriausia iš trijų vaikų, ji turi 35 metų seserį Pippą ir 32 metų brolį Jamesą.

Jis pridūrė, kad tris vaikus auginanti Kate Middleton gana artimai bendrauja su Danijos princese Mary, turinčia dvi dukras ir du sūnus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)