DELFI kviečiai iš arčiau susipažinti su Kate ir Williamu, kurie per šiuos penkerius metus jau spėjo tapti kone mylimiausia pasaulio pora.

– Princas Williamas gimė 1982-aisiais toje pačioje ligoninėje, kurioje gimė abu jo vaikai;

– Williamo kaktą puošia randas, kurį žiniasklaida dažnai palygina su Hario Poterio randu. Jį princas turi nuo 1991-ųjų, susižalojo žaisdamas golfą;

– Pilnas princo Williamo vardas yra Williamas Arthuras Philipas Louisas, Kembridžo kunigaikštis;

– Naktį prieš vestuves princas Williamas miegojo vos pusvalandį. Minios žmonių, susirinkę netoliese rūmų, dainavo ir šventė jų vestuves, tad trukdė išsimiegoti prieš didžiąją šventę;

– Kate mėgsta fotografuoti (beje, šiuo pomėgiu iki šiol mėgaujasi ir karalienė Elžbieta II-oji);

– Kunigaikštienė yra pagerinusi savo universiteto šuolių į tolį ir į aukštį rekordus;

– Šiuo metu eBay internetinėje parduotuvėje galima rasti apie 7 tūkstančius prekių, pažymėtų princo Williamo veidu;

– Ką Kate veikia namuose? Kol buvo rodomas serialas „Dauntono abatija“, ji buvo viena ištikimiausių jo žiūrovių;

– Abu Kate tėvai metė savo darbus tam, kad pradėtų savo verslą renginių prganizavimo srityje;

– Kurį laiką Kate tėtis dirbo pilotu. Negana to, jos mama kelerius metus dirbo stiuardese;

– Kol Kate krimto mokslus, lankė ledo ritulio, teniso ir daugybės kitų skirtingų sportų būrelius;

– Williamas ir Kate yra 12 eilės giminaičiai;

– Ji – pirmoji į karališką šeimą priimta nuotaka su aukštojo mokslo laipsniu;

– Kate buvo įtraukta į „Times“ žurnalo įtakingiausiųjų asmenų sąrašą;

– Williamas turėjo daugybę pravardžių: Didysis Vilis (Big Willie), P. Vilis (P. Willie), Bilis, Vombatas ir net Jo Neklusnybė (His Naughtiness).

– Po to, kai Kate ištekėjo už princo Williamo, ji neteko savo pavardės Middleton. Dabar ji tiesiog Kembridžo kunigaikštienė Catherine (karališkos šeimos nariams pavardė yra nebūtina).

10 priežasčių, kodėl princo Williamo ir Catherine santuoka laiminga:

– Kate – labai atlaidi žmona. Augina du vaikus, tačiau niekada neatrodė geriau. Williamas po truputį perima tėvo šukuosenos stilių, tačiau Kate puikiai ištobulino apsimetinėjimo, kad ji nieko prieš tokius pokyčius, meną, skelbia „The Mirror“.

– Williamas puikiai supranta, kad šiame pasaulyje nėra nieko svarbiau už žmonos drabužius ir šukuoseną, tad jaučiasi laimingas, leisdamas jai blizgėti įvairiuose renginiuose. Jam patinka, kad jo žmoną myli ir ją žavisi.

– Kate nieko prieš puoštis ne savo daiktais – mūvėti princesės Dianos sužadėtuvių žiedą, nešioti Karalienės tiarą. Kam pirkti savo, jeigu galima pasinaudoti turimomis grožybėmis? Be to, jauna moteris labai atsakingai žvelgia ir į savo garderobą – kuo brangesnis turimas drabužis, tuo daugiau kartų juo puošiasi. Ji ne iš tų, kurios vos kartą užsivilktą suknelę lengva ranka meta į šiukšlių dėžę ir prašo vyro naujos.

– Kai dar tik draugavo, Willimas būsimajai žmonai nesibodėjo pasakoti įvairių ne itin džiugių smulkmenų, pavyzdžiui, kad jo tėvas nesugeba net ant dantų šepetėlio savarankiškai išsispausti pastos, tad prie altoriaus gražuolė žengė nepuoselėdama tuščių vilčių apie tobulą vyrą. Juk kuo mažiau tikiesi, tuo mažiau nusivili – greičiau džiugina pranokti lūkesčiai.

– Kai stresas ir rutina pradeda erzinti, jie, kaip ir visos poros, ištrūksta trumpų atostogų. Skirtumas tik tas, kad visgi jie nėra paprasti mirtingieji –kartu vyksta tarnai, auklės ir liokajai. Beje, tos trumpos atostogos trunka apie šešias savaites ir oficialiai vadinamos karališkosiomis išvykomis. Be to, juk jiems už nieką nereikia mokėti.

– Kate puikiai sutaria su vyro šeima – net ir su merginų numylėtiniu Harry, tačiau niekada neperžengia leistinų ribų.

– Williamas puikiai sutaria su Kate šeima – akivaizdu, kad jis randa bendrą kalbą ir su sutuoktinės seserimi Pippa, tačiau niekada neperžengia leistinų ribų.

– Uniformą vilkintis vyras visada jaudina, tad sraigtasparnio pilotu dirbantis karališkosios šeimos narys, panašu, tikra dovanėlė žmonai.

– Williamas ir Kate niekada nesivaržo vienas su kitu, kuris geresnis. Per pirmąjį apsilankymą užsienyje kaip šeima, jie vienas su kitu rungėsi laivų lenktynėse Kanadoje. Williamas buvo nugalėtojų komandoje, tačiau žmona nepyko ir nekėlė pavydo scenų – tik nuoširdžiai pasveikino ir apkabino.

– Jų santuoka ir vaikų gimimas kaip niekada išpopuliarino britų karališkąją šeimą. Taigi iš esmės jiems tarsi nevalia skirtis, net jeigu ir norėtų. Kaip ten bebūtų, tai neprasta priežastis stengtis ir santuoką saugoti.

Princo Williamo ir Kate vestuvių metinės:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)