Dabar spaudoje beveik kasdien pasirodo žinučių apie tarp brolių princų Harry ir Williamo atsiradusią įtampą, mat nesutaria jų antrosios pusės - Meghan Markle bei Kate Middleton.

Kūno kalbos ekspertai teigia, jog moterų nesutarimus buvo galima įžvelgti dar pačioje jų pažinties pradžioje, na, o rūmų šaltiniai sako, kad pykčiai prasidėjo prieš princo Harry ir M. Markle vestuves, kuomet pastarosios reikalavimai ir elgesys pravirkdė ne tik mažąją princesę Charlottę, bet ir pačią K. Middleton. Kokį tikrąjį M. Markle veidą atskleidė jos bičiulis ir kaip rūmus šokdina princo Harry žmona, galite paskaityti ČIA.

Princas Harry ir jo žmona Meghan Markle, princas Williamas ir jo žmona Kate Middleton

Vėliau paaiškėjo, kad princas Harry su savo besilaukiančia žmona nusprendė pabėgti nuo brolio Williamo šeimos ir iš jų kaimynystės išsikraustys į kitą karališkąją rezidenciją.

Karališkieji rūmai iš pradžių dar bandė dangstyti moterų nesutarimus, teigdami, kad visa šeima draugiškai sės prie šventinio stalo, tačiau vėliau patvirtino, jog Harry ir Williamas su savo šeimomis Kalėdas švęs atskirai.

Dabar, panašu, šios rietenos ir vis į viešumą išlendančios privačios šeimos detalės, į neviltį varo net pačią karalienę. O tai akivaizdžiai atsispindi ir Elžbietos II kalėdiniame sveikinime tautai.

"Per daugelį metų vykusius pokyčius, vieninteliai nepakitę ir mane džiuginę dalykai buvo tikėjimas, šeima ir draugystė. Net ir būdami labai skirtingi, turime kitą žmogų priimti su pagarba, nes tai yra pirmas žingsnis suprasti kitą asmenį", - šventiniame sveikinime sako Elžbieta II.

Visa jos šventinė kalba bus transliuojama Kūčių vakarą per televiziją, tačiau jau dabar daugeliui aišku, jog monarchė šiuos žodžius taria ne šiaip sau ir juose yra paslėpta žinutė ne kam kitam, o besivaidijančioms anūkų šeimoms.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (213)