Be to, kad 36 metų Sasekso grafienė karalienės draugijoje nebegali valgyti savo mėgstamų jūrų gėrybių ir česnakų, jai teko atsisveikinti ir su dar vienu pamėgtu valgiu.

Anot karališkosios virtuvės šefo Darreno McGrady, iš Bakingamo rūmų valgiaraščio taip pat yra išbraukti makaronai, ryžiai ir bulvės.
Tai asmeninis pačios karalienės sprendimas – ji nepageidauja, kad patiekaluose būtų šių angliavandenių.

Teigiama, kad makaronai yra vienas mėgstamiausių M. Markle maisto produktų. 2013 metais žurnalui „The New Potato“ ji buvo sakiusi, kad vienas mėgstamiausių jos maisto pasirinkimų yra „rami laisvalaikio vakarienė su jūros gėrybėmis ir makaronais“.

Tai, kad karalienė atsisakė angliavandenių, D. McGrady atskleidė per interviu „Recipe Plus“. Jis teigė, kad karalienė visiškai nevalgo makaronų ir pageidauja, kad karališkajame valgiaraštyje taip pat nebūtų bulvių ir ryžių.

M. Markle yra ta karališkosios šeimos narė, kuriai tikrai trūks šio italų virtuvės produkto. Be to, kad yra prisipažinusi, jog itin mėgsta makaronus, ji yra sukūrusi ir savo pačios patiekalų su makaronais receptus.

Per interviu svetainei delish.com M. Markle atskleidė vieną savo firminį patiekalą – makaronų su lėtai kepta cukinija.

M. Markle šį patiekalą pavadino „nešvankia, seksualia pliurze“, tačiau pažymėjo, kad tai vienas mėgstamiausių jos receptų.

Šis patiekalas gaminamas iš mažiausiai keturias valandas lėtai kepamų cukinijų, kurios virsta nuostabia koše ir savo skoniu primena riebų, daug sviesto turintį valgį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)