Šią žinią patvirtino Kensingtono rūmų atstovas: „Kalėdų dieną Sandrigamo rūmuose lankysis Kembridžo kunigaikštis ir kunigaikštienė bei princas Harry ir panelė Markle“.

M. Markle ir jos sužadėtinis princas Harry kartu su kitais karališkosios šeimos nariais dalyvaus tradiciniame Kalėdų paminėjime bažnyčioje privačiame karalienės dvare Norfolke.

Toks tradicijų sulaužymas yra netikėtas, todėl, kad kunigaikštienė Kate Middleton 2010 metais nebuvo pakviesta švęsti Kalėdų kartu su karališkąja šeima, nors apie jos ir princo Williamo sužadėtuves buvo pranešta daugiau nei prieš mėnesį.

Viename interviu Meghan atskleidė, kad jau spėjo susipažinti su karaliene Elžbieta II, tačiau su likusia šeimos dalimi nebuvo supažindinta. Kalėdinio susitikimo metu ji bus pristatyta likusiems.

Primename, kad pora susižadėjo lapkričio 27 dieną, o po kelių dienų princas Harry savo būsimą žmoną pristatė visuomenei. Judviejų sutuoktuvės įvyks gegužės mėnesį Šv. Jurgio bažnyčioje Vindzoro pilyje.

Meghan Markle - nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)