Žurnalo „Majesty“ vyriausioji redaktorė Ingrid Seward prasitarė, kad vienų karališkosios šeimos narių santykiai yra glaudesni nei kitų.

„Karalienė neišpasakytai žavisi Kate, tačiau nesijaučia jai artima, nes šios moterys daug kuo skiriasi“, – sakė ji laikraščiui „The Sun“.

„Manau, kad karalienės santykiai su Kate yra ganėtinai rimti: su ja susiję visi monarchės ateities lūkesčiai, tad ji tikrai nesiryžtų padaryti ko nors nuviliančio“, – pridūrė I. Seward.

Tai pasakiusi ekspertė ėmė samprotauti, kas, be karališkųjų įsipareigojimų, galėtų sieti 37-erių metų Kate ir 93-ejų Elžbietą II, o tada priėjo išvadą, kad šių damų santykiai – labai formalūs.

„Su Kate karalienę siejanti grandis – vaikai, tačiau sunku įsivaizduoti, kad karalienė būtų linkusi ypač ilgai apie juos kalbėti – ji labai santūri moteris“, – sakė I. Seward.

Taip pat 37-erius metus turinčios Meghan ryšys su karaliene, atrodo, artimesnis. Tokia išvada peršasi matant, kaip jos bendrauja. Vienas iš pavyzdžių – pernai birželio 18-ąją įvykęs susitikimas Češyre. Tada tik mėnuo tebuvo praėjęs nuo Meghan ir princo Harry vestuvių.

Kad šios dvi moterys puikiais sutaria, norisi teigti matant, kaip Meghan juokiasi ir kažką kužda karalienei į ausį, kai jiedvi stebi tilto per Mersio upę atidarymo proga Vidnese surengtą vaikų pasirodymą.

„Su Meghan karalienė elgiasi labai atsakingai ir stengiasi nesukelti jokio diskomforto“, – sakė I. Seward.

„Joms abiem patinka šunys, be to, Meghan akivaizdžiai žino, kaip priversti karalienę juoktis.“

Karališkajai šeimai skirto leidinio redaktorė taip pat užsiminė, kad nors monarchės santykiai su princais Villiamu ir Harry tikrai artimi, jie matosi gana retai. Vyresnįjį savo anūką karalienė turėjo progą geriau pažinti tada, kai šis mokėsi Itono koledže, o jaunėlį ji ypač vertina dėl puikaus humoro jausmo.

Per neseniai vykusią Askoto karališkųjų žirgų lenktynių transliaciją buvo galima pastebėti, kaip karalienė juokiasi, kai Mike‘as nusivožia cilindrą, norėdamas parodyti viduje esančią miniatiūrinę jo kopiją.
Vėliau vyras atskleidė, kad ji pagaminta iš šokolado ir apskritai yra dovana jo penkerių metų dukteriai Miai.

Buvęs regbio žaidėjas šį triuką pademonstravo norėdamas pralinksminti Vesekso grafienę Sophie ir princesę Beatrice. Paklaustas, ar pokštas karalienei pasirodė juokingas, jis atsakė: „Tai jūsų žodžiai, o ne mano!"

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)