Paskelbtame pareiškime rūmai teigė, kad 95 metų monarchė „išlieka geros nuotaikos“, ligoninėje jai buvo atlikti „išankstiniai tyrimai“, rašo People.com.

„Pasikonsultavusi su gydytoju, kad pailsėtų kelias dienas, trečiadienio popietę karalienė lankėsi ligoninėje, kur atliko preliminarius tyrimus, šiandien pietų metu grįžo į Vindzoro pilį ir išlieka geros nuotaikos“, - rašoma ketvirtadienį pasirodžiusiame pareiškime.

Karalienė buvo paguldyta į ligoninę atsižvelgus į jos medikų komandos rekomendacijas dėl papildomų tyrimų.

Naujienos apie tai, jog karalienė naktį praleido ligoninėje, pasirodė po to, kai rūmai paskelbė, kad monarchė nesilankys Šiaurės Airijoje, kaip buvo planuota anksčiau.

95-erių monarchė „nenoromis priėmė gydytojų patarimus pailsėti ateinančias kelias dienas“, išplatintame pranešime skelbė Bekinghamo rūmai.

„Jos Didenybė yra nusivylusi, kad negalės aplankyti Šiaurės Airijos, kur turėjo eilę susitikimų. Karalienė siunčia šilčiausius linkėjimus žmonėms Šiaurės Airijoje ir tikisi apsilankyti ateityje“, – informuoja pranešimas.

Karalienė turėjo atvykti į Belfastą ir sudalyvauti keliuose viešuose susitikimuose. Tai būtų buvęs jos pirmas vizitas Šiaurės Airijoje per pastaruosius penkerius metus. Paskutinį kartą Elžbieta II čia viešėjo 2016-aisiais su savo vyru princu Philipu.

Karališkieji šaltiniai patvirtino, jog karalienės negalavimai nėra susiję su koronavirusu.

Elžbieta II neseniai buvo pastebėta pirmą kartą viešumoje vaikštanti su lazdele. Plačiau šios situacijos šaltiniai nekomentavo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (69)