Turėdamas omenyje mirusią muzikos pasaulio įžymybę Michaelą Jacksoną, Kanye Westas rašė:

„MJ kalbėjo apie Tommy, kol jie jo nenužudė. Kim Jėzaus vardu išgelbėjo mano dukters gyvybę. Tai tik Dievo pasirinkimas. Gyvensiu dėl savo vaikų, Kris, aš gyvenu Cody, jeigu tik tu neplanuoji dar vienos savo vaikų „Playboy“ fotosesijos“.

Panašu, kad žvaigždė turi omenyje plačiai viešumoje nuskambėjusius dainininko nesutarimus su buvusiu „Sony“ vadovu Tommy Mottola, apie kurį M. Jacksonas pasisakė 2009 m. prieš pat savo mirtį, išvadinęs jį „šėtonišku“ ir „rasistu“.

Kanye elgesys pastarosiomis savaitėmis ėmė kelti susirūpinimą, manoma, kad jis išgyvena manijos etapą, kurį sukėlė bipolinis sutrikimas – būklė, apie kurią jis anksčiau viešai pasakojo.

K. Westas savo uošvę Kris Jenner išvadino „kitus žeminančia baltosios rasės atstove“ ir pasidalijo savo žinučių, skirtų jai, ekrano nuotraukomis.

Vienoje žinutėje buvo rašoma: „Tai kaip, tu pasirengusi kalbėtis dabar ar vis dar vengi mano skambučių?“.

Kita žinutė bylojo: „Tai kaip bus – nori pasikalbėti ar kariausime?“.

Jis taip pat pateikė dar vieną ekrano nuotrauką su tekstu: „baltoji viršenybė be jokių ribų“. Matyti, kad K. Jenner į jo žinutes dar neatsakė.

Anksčiau jis savo uošvę pavadino Kris Jong-Un, omenyje turėdamas Šiaurės Korėjos lyderį Kim Jong-Uną.

„Twitter“ įraše, tvirtindamas, kad beveik dvejus metus bando išsiskirti su savo žmona Kim, Kanye, neseniai pareiškęs norintis tapti Jungtinių Valstijų prezidentu, rašė: „Jie bandė mane paversti bepročiu. Aš bandau išsiskirti su Kim nuo to laiko, kai ji susitiko su Meeku „Waldorf“ viešbutyje dėl „kalėjimų reformos“.

„Man dar liko 200 ženklų. Čia mano vakaro įrašas... Kris Jong-Un. Mažuti, tu mano mėgstamiausias reperis, bet dainos su manimi nebus“.

Panašu, kad Kanye omenyje turi tą metą, kai jo žmona Kim ir buvęs Nicki Minaj vaikinas reperis Meekas Millis susivienijo pasisakymui inauguraciniame Kriminalinės teisės reformų viršūnių susitikime Los Andžele 2018-ųjų lapkritį.

K. Westas pridūrė: „Meekas yra maniškis, jis elgėsi pagarbiai. Kim elgėsi netinkamai. Aš esu vertas penkių milijardų dolerių ir dar daugiau. Bet jūs visi nesiklausėte MJ ir dabar visi patikėsite jais?".

Tai buvo naujausias pasisakymas iš ilgos virtinės prieštaringų komentarų, kuriuos pastarosiomis dienomis paskelbė K. Westas. Anksčiau žvaigždė atskleidė, kad Kim, besilaukdama jų vyriausios dukters North, kuriai dabar septyneri, svarstė pasidaryti abortą.

Per politinį renginį puolęs į ašaras, Kanye raudojo: „Vos nenužudžiau savo dukters“.

Reperiui artimi šaltiniai „The Sun Online“ sakė, kad Kanye „slepiasi saugiame bunkeryje“ savo 12,97 mln. eurų vertės rančoje Vajominge.

Šaltiniai pridūrė: „Kanye apsupo save maža grupele žmonių, kuriais pasitiki. Jis nepasitiki Kim ir jos šeima. Jis yra labai paranojiškas ir yra įsitikinęs, kad jam reikia „apsaugos“ nuo Kim ir Kris, nors jos tik mėgina jam padėti“.

Anksčiau paskelbtame ir jau ištrintame „Twitter“ įraše reperis tvirtino, kad Kris ir Kim jam „skambina“ ir „sučiumpa“, o tada pridūrė: „Kim bandė atvesti gydytoją ir uždaryti mane su juo. Jeigu aš būsiu uždarytas kaip Mandela, jūs visi žinosite, kodėl taip nutiko“.

Vėliau, omenyje turėdamas siaubo filmą „Get Out“, kuriame juodaodį veikėją kankina jo merginos artimieji, K. Westas rašė: „Kim bandė atskristi į Vajomingą su gydytoju, kad uždarytų mane kaip filme „Get Out“, nes vakar aš verkdamas kalbėjau apie tai, kaip išgelbėjau savo dukters gyvybę“.

Jis taip pat apkaltino Kris vengiant atsiliepti į jo skambučius, o paskui ėmė aiškinti, kad jo žmona „niekada neleistų fotografuoti savo dukterų „Playboy“ fotosesijoje“. Tai akivaizdi užuomina į tai, kaip jo uošvė 2007 m. gruodį įkalbėjo Kim sudalyvauti žurnalo fotosesijoje.

K. Westas dar pridūrė, kad Kim „niekados neparduotų savo išprievartavimo“, akivaizdžiai turėdamas omenyje plačiai pagarsėjusią 2007-ųjų savo žmonos sekso vaizdajuoste (angl. rape – išprievartavimas, tape – vaizdajuostė), kurioje ji užfiksuota su buvusiu vaikinu Ray J.

„The Sun Online“ šaltinis tęsė: „Kim teigia dabar išgyvenanti baisiausią savo gyvenimo košmarą“.

„Ji yra įtūžusi dėl to, kaip visa ši situacija paveiks jų vaikus, Kim ypač kremtasi dėl North. Tai, ką padarė Kanye – ėmė kalbėti viešai tokius dalykus nesuteikdamas jai galimybės pateikti platesnį vaizdą ar paaiškinti, kas vyksta – Kim vertina kaip didelę išdavystę“, – kalbėjo šaltinis.

„The Sun Online“ šaltinis pridūrė: „Ji taip pat baiminasi dėl Kanye ir jo saugumo. Paprastai Kanye taip saugo savo privatumą, kad neįsileidžia realybės šou kamerų į jų namus ir turi ilgą taisyklių, numatančių jų vaikų filmavimą, sąrašą, tad kažkas tikrai labai negerai, jei jis tokius asmeniškus dalykus dėsto taip viešai. Iš pradžių Kim džiaugėsi, jog Kanye nutarė vykti į Vajomingą – čia jis visada būna ramesnis. Dabar ji to gailisi“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)