Ketverius metus popkaraliui jo „Neverland“ rančoje dirbusi Adrian McManus iš arti galėjo stebėti trumpus poros santykius. 56 metų moters pareiškimas iš esmės atitinka vieno iš dviejų dainininką seksualiniu išnaudojimu apkaltinusių vyrų – Jameso Safechucko – teiginius neseniai per HBO kanalą parodytame dokumentiniame filme „Leaving Neverland“, kuriame jis teigė, kad visi M. Jacksono santykiai su moterimis buvo fiktyvūs.

Anot jo, M. Jacksonas kartą jį perspėjo, kad jam gali tekti pasirodyti su moterimis arba suvaidinti santykius su jomis, tačiau visa tai bus netikra.

Anot jo, M. Jacksonas kartą jį perspėjo, kad jam gali tekti pasirodyti su moterimis arba suvaidinti santykius su jomis, tačiau visa tai bus netikra.

Ir tai buvo itin svarbu po to, kai buvo be teismo pasiektas susitarimas su pirmuoju M. Jacksoną seksualiniu išnaudojimu apkaltinusiu Jordanu Chandleriu, kuriam, kaip kalbama, buvo sumokėti 23 mln. JAV dolerių. Tuomet M. Jacksonui teko vesti Lisą Marie Presley, kad pasauliui jis atrodytų „normalus“.

Michael Jackson ir Lisa Marie Presley

O dabar A. McManus teigia, kad dainininkas ne tik nemylėjo L. M. Presley, bet ir planavo uzurpuoti teises į jos velionio tėvo turtą ir teisęs į daugiau nei tūkstantį Elvio dainų.

A. McManus sakė, kad jai labai pagailo L. M. Presley, kai ji 1993 metais ėmė susitikinėti su M. Jacksonu.

„Jutau, kad Lisa Marie buvo labai gera. Manau, kad ji tikrai kažką jautė Michaelui. Manau, kad jis jai tikrai patiko. Ir liūdniausia dalis buvo ta, kad buvau perskaičiusi Michaelo vonioje turėtus užrašus. Savo vonioje jis ant „Reikia padaryti“ lentos buvo parašęs: „Reikia gauti Elvio dainų sąrašą“, – pasakojo buvusi kambarinė.

„Manau, kad jo užrašas apie Elvį buvo jo verslo planas, kaip kad jis nusipirko „The Beatles“ katalogą. Netrukus po to namuose pasirodė Lisa Marie, nors Michaelas anksčiau jos neminėjo. Todėl nemanau, kad jis su ja buvo atviras. Jam reikėjo Elvio palikimo, ir manau, kad Lisa, deja, buvo kvailinama. Tačiau manau, kad ji sužinojo“, – sakė A. McManus.

Adrian McManus

Moteris taip pat abejoja, kad Michaelas ir Lisa Marie santuokoje turėjo lytinių santykių. „Netikiu, kad po vestuvių jie bent kartą intymiai bendravo. Ji suvokė, kad jam reikia tik to, ką ji turėjo“, – mano moteris.

Lisos Marie atstovas neatsakė į prašymą pakomentuoti tokius teiginius.

Buvusi dainininko kambarinė taip pat sakė, kad kai M. Jacksonas ir L. M. Presley ėmė susitikinėti, jis vis tiek kviesdavosi į savo namus berniukų. Tuomet 1993 metais M. Jacksonas pirmą kartą buvo apkaltintas seksualiniu vaikų išnaudojimu. Vėliau tokie kaltinimai iškilo 2003 metais.

„Taip, visuomet būdavo berniukų“, – patvirtino A. McManus. Ji sakė buvusi šokiruota dėl to, kad berniukai vis tiek buvo kviečiami likti nakvoti, net ir po to, kai dainininkas buvo apkaltintas išnaudojęs J. Chandlerį.

Ir liūdniausia dalis buvo ta, kad buvau perskaičiusi Michaelo vonioje turėtus užrašus.
Adrian McManus

„Manau, kad Michaelas tiesiog negalėjo liautis daręs tai, ką darė, – sakė A. McManus. – Jis buvo per daug įklimpęs į tai, ką darė su berniukais, ir manau, kad jis manė: „Na, žmonės tuo netikės, nes pasauliui darau tiek gero.“

„Manau, kad jis pradėjo ristis žemyn po to, kai žmonės, kaip aš ir dar keturi kiti, prabilo apie tai, ką matė. Manau, kad kai iš esmės paaiškėjo tiesa, prasidėjo žlugimas, nes jis suvokė, kad pasaulis žino, ir manau, kad todėl jo gyvenimas ėmė ristis žemyn, ir viskas ėmė darytis blogiau ir blogiau“, – sakė buvusi M. Jacksono kambarinė.

M. Jacksonas labai aiškiai buvo nurodęs, kad tik A. McManus ir Lisa Marie gali įeiti į jo miegamąjį. Buvusi kambarinė vis dar yra išsaugojus raštelį, kuriame M. Jacksonas nurodė: „Adrian, sutvarkyk tik mano kambarį“.

Ši moteris galėjo iš labai arti stebėti trejus metus trukusius Michaelo ir Lisos Marie santykius. Jie susipažino 1993 metais, susituokė 1994 metų gegužės 26 d., o išsiskyrė po 15 mėnesių 1996 metų rugpjūtį.

Itin gerai pamena vieną akimirką

„Pamenu tą siurrealią akimirką, kai jis mano akivaizdoje ją apkabino prie galinių durų. Jis pažvelgė į mane ir kreivai nusišypsojo, ir mes abu supratome, ką jis galvoja. Aš dar kartą pažvelgiau jam į akis, ir jis jas nudelbęs nusijuokė. Aš perpratau jį. Jis manė, kad galės manipuliuoti Lisa Marie, kad gautų jos tėvo muzikos katalogą. Michaelas norėjo jos tėvo dainų, ne jos“, – sakė moteris.

„Lisa Marie ir Michaelas palaikė keistus santykius. Niekada nemačiau, kad jie tikrai romantiškai bendrautų. Ji namuose lankėsi nemažai kartų, tačiau jie visuomet kvailiodavo. Jie labiau buvo kaip draugai, o ne įsimylėjėliai. Nebuvo jokios „chemijos“, – sakė buvusi M. Jacksono kambarinė.

Michaelas visuomet apgyvendindavo ją svečių kambaryje.
Adrian McManus

„Lisa Marie nė karto nemiegojo jo kambaryje, kiek galiu prisiminti. Michaelas visuomet apgyvendindavo ją svečių kambaryje. Vieną dieną Michaelas paprašė manęs sutvarkyti jo kambarį ir pakloti lovą. Judau ant patalynės papurkštų kvepalų aromatą ir po lova radau liemenėlę. Tačiau Lisa Marie ten nenakvojo. Jutau, kad Michaelas mėgino man įrodyti, kad jie susitikinėjo.

Man pagailo Lisos, nes ji tikrai jį mylėjo. Ją pakerėjo žaismingoji Michaelo pusė. Ji niekada nematė to vyro, kuris užsirakina su vaikais. Labai nustebau, kai jie susituokė“, – sakė A. McManus.

Ji pamena, kad M. Jacksonas visuomet laikė berniukus atskirai nuo Lisos Marie. „Manau, kad jis vedė Lisą Marie, kad įrodytų pasauliui, jog jam patinka moterys ir kad jis yra heteroseksualus, – sakė ji. – Tai buvo jo būdas gauti pasaulio pritarimą po Jordy seksualinio išnaudojimo kaltinimų.“

„Michaelas buvo suktas verslininkas. Tik prisiminkite, kaip jis pasielgė su Paulu McCartney dėl „The Beatles“ dainų. Paulas juo pasitikėjo, o Michaelas tiesiog pasinaudojo informacija ir sudarė sandorį, kad gautų Paulo dainas. Žmonės dažnai pamiršta tai, o tai rodo, koks negailestingas jis buvo“, – sakė A. McManus.

Tačiau E. Presley dainų M. Jacksonui gauti nepavyko.

Po E. Presley mirties „Graceland“ dvare 1977 metų rugpjūčio 16 d. jo muzikos katalogas priklausė tik „The Elvis Presley Trust“ fondui, kurio vienintele naudos gavėja liko Lisa Marie. O 2005 metais pramogų kompanija CKX, vėliau pervadinta į „Core Media“, nusipirko 85 proc. dalį bendrovėje „Elvis Presley Enterprises“ iš Lisos Marie Presley fondo už, kaip teigiama, 114 mln. JAV dolerių.

A. McManus teiginiai apie M. Jacksoną ir L. M. Presley atitinka jo dabartinio kaltintojo seksualiniu išnaudojimu J. Safechucko teiginius.

„Pamenu, kad Michaelas kartą man sakė, kad jam teks palaikyti viešus santykius su moterimis, kad žmonės nieko keisto negalvotų. Jis visuomet sakė, kad jam kažkuriuo metu teks vesti, tačiau tai nieko nereikš“, – HBO dokumentiniame filme sakė J. Safechuckas.

Buvusi dainininko kambarinė prisipažino, kad ją šokiravo J. Safechucko ir kito kaltintojo – Wade'o Robsono – pasakojimai apie patirtą seksualinį išnaudojimą. „Man gaila tų mažų berniukų, nes jiems buvo praplautos smegenys, jais buvo manipuliuojama, ir tuo pat metu jie bijojo Michaelo“, – sakė ji.

Tačiau moteris taip pat mano, kad šių vyrų tėvai taip pat kalti dėl to, kas nutiko jų sūnums.

„Manau, kad tų vaikų tėvai buvo apakinti garsenybės. Manau, kad jiems gal nerūpėjo, nes Michaelas duodavo tėvams savo kredito kortelę ir leisdavo jiems eiti apsipirkti ir pirkti viską, ką tik jie norėjo. Taigi, na, paliksiu savo vaiką čia, ir tai yra mano galimybė eiti apsipirkti ir gauti tai, ko pats neišgaliu gauti“, – sakė A. McManus.

Moteris neseniai taip pat „DailyMailTV“ sakė mananti, kad jos buvęs darbdavys buvo „pedofilas“. Ji taip pat pritarė W. Robsono ir J. Safechucko teiginiams, kad M. Jacksonas seksualiai išnaudojo „dešimtis“ vaikų, filmavo tai, ką darė, ir laikė nufilmuotą medžiagą slaptoje bibliotekoje „Neverland“ rančoje.

A. McManus pasakojo, kad dainininkas į savo miegamąjį nusivedė nemažai berniukų, ir kad ji matė daug nerimą keliančių dalykų po to tvarkydama jo kambarį. Moteris sakė, kad ji dažnai traukdavo M. Jacksono ir vaikų apatinius iš sukūrinės vonios ir matė vaikščiojančius pusnuogius vaikus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (119)