58-erių metų kino žvaigždė buvo nuteistas trejetą metų kalėti, be to, jam buvo skirta 5 mln. dolerių (4,3 mln. eurų) dydžio bauda. Tai įvyko 2008-aisiais, paaiškėjus, kad šis asmuo, deklaruodamas mokesčius, sąmoningai nuslėpė milijonines sumas.

2010-aisiais teismas atmetė W. Snipeso apeliacinis skundą, tad tų pačių metų gruodį aktoriui teko sėstis už grotų. Į laisvę jis išėjo 2013-ųjų balandį, primenama portale „People“.

Duodamas interviu „The Guardian“, filmo „Ašmenys“ (orig. Blade) pagrindinį herojų įkūnijęs aktorius išreiškė viltį, kad yra tapęs geresniu žmogumi.

„Išėjau turėdamas aiškesnį supratimą apie vertybes, tikslus, ryšius su protėviais ir didžiaisiais dievais tenai viršuje, taip pat geriau žinojau, ką privalėsiu padaryti, kai atgausiu laisvę“,– kalbėjo jis.

„Suvokiau laiko vertę ir tai, kaip dažnai tą laiką švaistome. Dabar, po pustrečių atskirai nuo šeimos ir visų, kurie man brangiausi, praleistų metų, tai tapo visiškai aišku“, – sakė penkių atžalų tėvas.

W. Snipesas anaiptol nelaiko savęs nekaltu dėl visko, kas įvyko.

„Pats priiminėjau sprendimus. Taiksčiausi su tų sprendimų padariniais. Niekas manęs nevertė samdyti tokio buhalterio arba tokio advokato. Niekas nevertė tikėti tuo, ką jie sakė. Visa atsakomybė tenka man. Nėra kada kalbėti apie tai, kad mane apgavo“, – sakė W. Snipesas.

„Gavau neapsakomai daug. Viską gebu geriau suprasti, – pridūrė jis, turėdamas omenyje situacijos baigtį. – Dvejus su puse gyvenimo metų praleidau medituodamas, izoliacijoje. Ir tai puikus sandėris.“

Nuo tada, kai išėjo iš kalėjimo, W. Snipesas nusifilmavo keliuose filmuose, įskaitant 2014-aisais išėjusį „Nesunaikinami 3“ („The Expendables 3“) ir 2015-aisiais pasirodžiusį Spike‘o Lee režisūrinį darbą „Chi-Raq“.

W. Snipesą buvo galima išvysti ir pernykštėje kino juostoje „Dolemite Is My Name“, ir šių metų filmo tęsinyje „Coming 2 America“. Ir viename, ir kitame aktoriui teko bendradarbiauti su garsiuoju Eddie Murphy.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)