Kiek anksčiau su Ala Pugačiova ir jos šeima artimus santykius palaikantis B. Moisejevas patyrė net du insultus, o šiuo metu žinomas dainininkas beveik nesirodo viešumoje ir gyvena uždarą gyvenimą. Tai, kad jis ėmė perrašinėti turtą, esą byloja apie prastėjančią vyro sveikatą.

Remiantis teleprogramma.com informacija, 68-erių Moisejevas primadonos dukrai Kristinai Orbakaitei padovanojo daugiau nei 200 tūkst. eurų vertės butą, esantį Latvijoje, Jūrmaloje. Ši žinia buvo pranešta populiarios laidos „Tu nepatikėsi“ metu.

Netrukus šia žinia ėmė dalintis ir ukrainiečių naujienų portalai.

K. Orbakaitė ir B. Moisejevas artimą draugišką ryšį palaiko jau ne vieną dešimtmetį. Atlikėja ne kartą yra užsiminusi, kad dar paauglystėje praleisdavo daug laiko su Rusijos artistu. Kaip rašo užsienio spauda, ji lydėdavo Borisą į gastroles šalyje ir užsienyje.

Delfi primena, kad Ala Pugačiova ir Maksimas Galkinas vos prasidėjus karui išvyko iš Rusijos. Spėjama, kad šeima šiuo metu gali būti Izraelyje, nors patys to iki šiol nėra patvirtinę. Prieš kurį laiką primadona socialiniame tinkle tikino, kad išvyko ne visam laikui – pasak jos, šeima mėgaujasi atostogomis.

M. Galkinas vos prasidėjus Rusijos kariniams veiksmams Ukrainoje instagrame paskelbė gedulingą juodą paveikslėlį ir parašė, kad neįmanoma nusakyti žodžiais, kaip jis dabar jaučiasi. Tai gan drąsus vyro žingsnis žinant, kaip Rusijoje elgiamasi su žmonėmis, atvirai reiškiantiems nepritarimą šios šalies valdžios veiksmams.

Rusijos žiniasklaida porą vadina išdavikais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Dalintis
Nuomonės