A. D. Linzas gimė 1989 metų sausio 3 d. Santa Barbaroje, Kalifornijoje. Jo tėvai – Danielius Linzas ir Deborah Baltaxe. Jo tėvas turi daktaro mokslinį laipsnį ir dėsto Kalifornijos universitete. Jo mama yra teisininkė. Garsus žmogus turi dvi jaunesnes seseris Lily Alice ir Livia, o jo gyslomis iš mamos pusės teka prancūziškas, austriškas ir žydiškas kraujas, o iš jo tėvo pusės – vokiškas.

Kai vaikai buvo maži, Alexo tėvai išsiskyrė, ir jis su seserimis liko gyventi su mama. Alexas baigė vidurinę mokyklą Los Andžele ir vėliau studijavo Kalifornijos universitete Berklyje, kur 2011 metais baigė studijas. Beje, studijų metais jis užsiėmė improvizacija bei rengė komedinius pasirodymus.

Alexas D. Linzas

Su vaidyba ir pramogų pasauliu Alexas susipažino būdamas vos šešerių metų amžiaus. Jis atliko kelis nedidelius vaidmenis, o 1996 metais filme „Vieną gražią dieną“ aktorius suvaidino Mitchelle Pfeiffer sūnų. O po metų jis buvo atrinktas suvaidinti Alexą Pruittą filme „Vienas namuose 3“.

Po šio filmo aktorius suvaidino dar keliose juostose, tačiau vėliau nusprendė sutelkti dėmesį į studijas. Visiškai vaidinti jis liovėsi 2007 metais.

Į studijas jis susikoncentravo labai rimtai, nors taip pat neblogai dainuoja, groja būgnais ir gitara. Tačiau šioje veikloje karjeros vaikinas nesiekė. Alexas neprarado ryšio su realybe, nors vaikystėje ir buvo aktorius.

„Vaidinti yra smagu. Tai tarsi Helovinas kiekvieną dieną. Apsivelki kostiumą, gauni naują veidą, naują tapatybę, tačiau tuo pat metu turi išlikti savimi. Jeigu kažkuo apsimeti, jokiu būdu negalėsi išlaikyti tos netikros asmenybės ir taip pat vadinti vaidmens, kurį turi vaidinti. Turi patogiai jaustis būdamas savimi“, – sakė jis.

Alexas D. Linzas

Baigęs studijas, jis atliko praktiką ir vėliau ėmė dirbti regioniniame planavimo, mokslo ir viešosios politikos departamente. 2013 metais Alexas buvo vyriausiasis mokslinis instruktorius Kalifornijoje surengtoje edukacinėje vasaros stovykloje.

Savo asmeninį gyvenimą Alexas laiko po devyniais užraktais. Tik spėjama, kad jis yra nevedęs ir neturi vaikų. Galbūt aktorius ir turi draugę, tačiau apie tai jis nėra kalbėjęs, o ir žiniasklaidoje apie tai nebūta jokios informacijos. Tad gali būti, kad šis gražuolis vis dar yra vienišas.

Alexas taip pat nesinaudoja jokiais socialiniais tinklais: jis neturi viešos paskyros „Facebook“, „Twitter“ ar „Instagram“ tinkle.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)