Teigiama, kad pasikeitusi aktorės išvaizda – tai nenusisekusio cheminio veido šveitimo pasekmė, tačiau atrodo, kad nesutvarkyti antakiai taip pat prisidėjo prie šių nemalonių pokyčių. Aktorės veidas atrodė įtartinai paburkęs, kakta beformė, o antakiai buvo daug šviesesni ir platesni nei įprastai.

Kiek anksčiau šią savaitę neapsikentusi kalbų apie naująją išvaizdą, prabilo ir pati Renee. Tačiau Holivudo žvaigždė tikina, kad jos kardinalūs išvaizdos pokyčiai yra ne plastikos chirurgų, bet pagaliau atrastos vidinės harmonijos pasekmė.

"Džiaugiuosi, kad žmonėms atrodau kitokia! Aš gyvenu kitokį, laimingą gyvenimą. Ir esu laiminga, jei visi tai pastebi, - sakė 45-metų aktorė. - Mano draugai sako, kad atrodau sveikai. Daug metų tiesiog lėkdavau ir neturėdavau kada pasirūpinti savimi. Dabar aš gyvenu ramiai, be chaoso, galiu savimi rūpintis ir skirti daugiau dėmesio kitokiems dalykams."

Renne visada buvo atpažįstama dėl savo natūralių skruostų ir užmiegotų akių, bet pasirodžiusi kasmetinėje žurnalo „Elle“ moterų apdovanojimų ceremonijoje ji į visus žvelgė kur kas platesnėmis akimis, jos skruostai taip pat nebe tokie kaip anksčiau.

Žvelgiant į jos pokyčius per kelis dešimtmečius trunkančią karjerą, akivaizdu, kad jos veidas iš tiesų transformuojasi. Tačiau gandų apie pomėgį lankytis pas plastikos chirurgus ji niekada nepatvirtino. Priešingai – tokias kalbas ji laiko žeidžiančiomis.

„Labai nemalonu girdėti tokias kalbas“, – 2013 duodama interviu leidiniui „Daily Express“ kalbėjo aktorė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)