„Su gimimo diena, @kyliejenner!! Taip didžiuojuosi tavimi ir tavo sėkme!! – minėtą nuotrauką komentavo 49 metų J. Francis. – Atrodo, kad tik vakar [„Casa Aramara“ viešbutyje Meksikos Punta de Mitos mieste] šventėme tavo 18-ąjį gimtadienį“.

Nuotraukoje labai aiškiai matyti, kaip jis žvelgia į garsųjį K. Jenner užpakaliuką, kol visa kompanija leidžia laiką jachtoje, rašo pagesix.com.


Iš nuotraukos, kurioje taip pat matyti realybės šou žvaigždės draugai Stassie Karanikolaou ir Pia Mia Perez, kino prodiuseris savo paties patogumui iškirpo tuometinį K. Jenner vaikiną Tygą.

Daugybė komentatorių laidė šmaikščius juokelius apie tai, kaip J. Francis spokso „į jos pyragaičius“, o vienas iš jų tiesiai šviesiai paklausė verslininko: „Ar neturėjote geresnės nuotraukos – tokios, kurioje į ją taip nežiūrėtumėte?“

Dvynukių tėvas į šį klausimą atsakė gerbėjui primindamas, kad jis yra „vyras“, ir tvirtindamas, kad „visi heteroseksualūs vyrai visada žiūri į dailias moteris“.

„Štai kodėl man taip sekasi, – teigė J. Francis. – Ar norite pasakyti, kad nekenčiate Dievo už tai, kad jis mus sukūrė būtent tokius?“

Režisierius taip pat teigė, kad „joks vyras nėra kitoks, nes kitaip „Girls Gone Wild“ nebūtų uždirbęs milijardų dolerių“.

Kylie Jenner

Atsakydamas kitam naudotojui, kurio komentaras, regis, buvo pašalintas, J. Francis tikino, jog K. Jenner jam yra „kaip sesuo“.

„Manau, kad tu esi iškrypęs. Kodėl tu apskritai taip galvoji?“ – atšovė jis, pažymėdamas, kad „susitikinėjo“ su K. Jenner seserimi Kourtney Kardashian, kurią jis pažymėjo savo įraše.

„Aš taip pat turiu tris seseris“, – pridūrė jis ir patikslino, kad „niekada nesimylėtų su savo seserimis“, nes „tai yra bjauru!“.

J. Francis, kuris išgarsėjo kaip 2000-ųjų eros vakarėlių dievaitis, įkalbėdavęs jaunas merginas savo noru apnuoginti prieš kameras krūtinę, buvo kaltinamas vaikų pornografija, seksualine prievarta ir smurtu šeimoje.

Į pagesix.com prašymus pakomentuoti minėtus kaltinimus, kurie buvo išsamiai analizuojami 2022 metų balandžio mėnesio dokumentiniame filme „Girls Gone Wild: Exposed“, jis neatsiliepė.

Tačiau kino prodiuseris, savo „Instagram“ įraše nurodęs K. Jenner amžių, sulaukė savos dozės pašaipų, tarp kurių vienas asmuo pastebėjo: „Jai bent jau buvo 18 metų!“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją