Tad 40-metis Fernando Floresas, buvęs policininkas, 2010 metais (tuo metu ėjo jau antri B. Spears paskirtos tėvo Jamie Spearso globos metai) kelis mėnesius dirbęs dainininkės asmens sargybiniu, davė interviu „The Sun“.

Besikalbėdamas su žurnalistais, jis pasidalijo savo prisiminimais apie šį laikotarpį. F. Floresas papasakojo, kad kiekvieną penktadienį pas B. Spears ateidavo moteris, duodavusi jai vaistų, tarp kurių buvo ir stipraus poveikio preparatų.

„Paaiškinsiu, kas tai buvo: trijų rūšių neuroleptikai ir kontraceptinės tabletės“, – sakė F. Floresas.

Neuroleptikai – tai psichotropiniai vaistai, veikiantys centrinę nervų sistemą, silpninantys jos reakciją į išorinius dirgiklius ir slopinantys. Šie medikamentai padeda įveikti haliucinacijas, kliedesius ir kitokias psichozės apraiškas. Nors vaistai pasižymi daugybe šalutinių poveikių, kaip rodo farmakologiniai tyrimai, sąmonės jie netrikdo.

Visgi, buvusio B. Spears apsauginio teigimu, jos elgesys vartojant šiuos vaistus smarkiai pasikeitė.

„Iš sveiko proto būsenos ji pereidavo į visiškai kitokią – kalbėdavo apie paralelines visatas“, – prisiminė F. Floresas.

Žvaigždės asmens sargybinis taip pat papasakojo, kad būdavo tikrinami visų, atėjusių pas Britney, krepšiai ir rankinės, taip pat jos telefonas, o B. Spears tėvas jai skambindavo po tris ar keturis kartus per dieną, norėdamas kontroliuoti situaciją.

„Jeigu B. Spears ko nors užsinorėdavo, turėdavo pirmiausia prašyti leidimo. Kai būdavo nusiminusi, ji verkdavo klausydama Jameso Browno dainos „It's A Man's World“. Dienas ji daugiausia leisdavo sportuodama ir žiūrėdama televizijos laidas“, – prisiminimais dalijosi F. Floresas.

Britney Spears 2009 m.

Svarbu paminėti, kad F. Floresas – tas pats apsaugininkas, pirmą kartą žiniasklaidos dėmesio centre atsidūręs dar 2010 m. pabaigoje. Tada jis Britney globėjams pateikė 10 mln. dolerių ieškinį, kaltindamas dainininkę seksualiniu priekabiavimu.

Jis tvirtino, kad B. Spears neva dažnai atsidurdavo priešais jį apsinuoginusi ir kviesdavo į miegamąjį pasimylėti. Tame pačiame ieškinyje jis tvirtino, kad žvaigždė vartojo narkotikus, įskaitant metamfetaminus, ir vaistus, skiriamus gydyti heroino arba morfino perdozavimo poveikį.

Ieškinyje buvęs asmens sargybinis tikino, kad B. Spears buvo šiurkšti viršininkė ir elgdavosi neadekvačiai, pavyzdžiui, krapštydavo nosį „nekreipdama dėmesio“ ir galėjo kelias dienas nesiprausti duše. B. Spears advokatai tada šiuos kaltinimus vadino melagingais. Galiausiai ginčas 2012 m. šalių susitarimu buvo išspręstas, primena spletnik.ru.

Nors kol kas žiniasklaidoje pasirodo daugiausia tik naujos bauginančios detalės apie žvaigždės gyvenimą, po teismo posėdžio Britney jau pavyko iškovoti ir mažų pergalių. Tad neseniai ji pirmą kartą per labai ilgą laiką galėjo sėsti prie vairo ir pasivažinėti drauge su savo vaikinu Samu Asghari.

Tai jis savo „Instagram Stories“ paskelbė vaizdo įrašą iš salono. Nors Britney veido jame nematyti, gerbėjai dainininkę atpažino iš tatuiruotės ant rankos. Be to, pasirodė ir paparacų užfiksuotų kadrų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)