Kaip rašo mirror.co.uk, nuo šiol gerai žinomas atlikėjas gali pelnytai vadintis daktaru K. Westu, nes gegužės 11 d. Čikagos menų institute jam suteiktas garbės daktaro laipsnis.

Kol Kim Kardashian laiką leido Brazilijoje, kur kuria naujausią drabužių kolekciją, jos vyras K. Westas atsiėmė jam suteiktą mokslinį laipsnį įrodantį diplomą.

„Kanye tiki, kad svarbi ne pati muzika, o tai, kas ja pasakoma. Menas – tai priemonė, padėjusi jam tapti meno asu“, - tai buvo pasakyta prieš K. Westui užlipant atsiimti garbingo apdovanojimo.

Čikagos menų instituto administracijos viceprezidentė Lisa Wainwright patikino buvusi sužavėta, kai sužinojo, kad K. Westas yra baigęs menų studijas.

„Sužinojusi pagalvojau, kad tai yra iš tiesų nuostabu. Jis – reikšmingas asmuo, garsinantis mūsų instituto vardą, vaikinas iš Čikagos, kuris sako, kad menų institutas yra šaunus dalykas“, - sakė L. Wainwright.

„Pasitarėme ir nusprendėme, kad šis žmogus vertas gerbės daktaro vardo“, - sakė ji.

Menus JAV menų akademijoje ir anglų kalbą Čikagos universitete studijavęs K. Westas prancūzų žurnalui prasitarė apie įvyksiančią ceremoniją. 

Gabumai pasireiškė, kai man buvo 5-eri, dalyvavau ir skyniau pergales šalies konkursuose ir pradėjau lankyti menų mokyklą“, - patikino 37-erių K. Westas.

„Čikagos menų institute gegužės mėn. man bus suteiktas garbės daktaro laipsnis“, - sakė jis.

„Daktaras Kanye Westas!!! Aš didžiuojuosi tavimi ir žinau, kad tavo mama taip pat tavimi labai didžiuotųsi!!!“ – socialiniame tinkle „Twitter“ parašė K. Kardashian.

Dr. Kanye West!!!!!!! I'm so proud of you baby & I know your mom would be so proud too!!!! 🎓

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)