K. Westo paskyrų neliko nei „Twitter“, nei „Instagram“. Gerbėjai iškart ėmė spėlioti, kas galėjo nutikti žvaigždei. Vieni spėjo, kad jis ir vėl turi psichologinių problemų, kiti baiminosi blogiausio scenarijaus.

K. Westo atstovai į žurnalistų klausimus kol kas jokio atsakymo nedavė.

Tai, ar problematiško charakterio reperis ir vėl turi problemų, imta spėlioti tuomet, kai vyras drauge su sutuoktine nepasirodė „metų vakarėliu“ vadintame itin prabangiame renginyje Met Gala. Ten K. Kardashian lankėsi viena, vėliau prie jos prisijungė seserys. K. Kardashian žurnalistams teigė, jog vyras liko namie, su dviem jųdviejų vaikais, nes norėjo pailsėti nuo dėmesio.

Lapkritį K. Westas, surakintas antrankiais, buvo atgabentas į UCLA medicinos centrą Los Andžele. Tuomet teigta, jog vyrui pasireiškė miego problemos bei organizmo išsekimas. Vėliau dėl savo būklės dainininkas nutraukė „Saint Pablo“ muzikinį turą, taip nuvildamas šimtus tūkstančių gerbėjų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)