Kalbos apie merginų romaną sklandė jau seniai, tačiau Holivudo žvaigždė buvo atsitvėrusi tylos siena.

Su Robertu Pattinsonu skandalingai išsiskyrusi Kristen jau kurį laiką pastebima bičiulės A. Cargile kompanijoje. Kada tiksliai dviejų draugių santykiai peraugo į romaną, žino tik jos abi.
Kristen Stewart ir Alicia Cargile

Tačiau aktorės bičiuliai sako, kad jos netgi apsigyveno kartu. Kristen savo draugę netgi įdarbino savo asmenine asistente, kuri rūpinasi visais aktorės reikalais.

Šią savaitę Los Andžele pora buvo pastebėta vaikščiojanti gatvėmis susikibusi. Tiesa, seniau jos slėpdavo savo fizinį kontaktą. O dabar ramiai vaikščiojo susikibusios už rankų ir nesuko galvos, ar kas nors jas pamatys.

Havajuose K. Stewart buvo užtikta besibučiuojanti su savo širdies drauge.

Nauja meilė pastebimai pakeitė ir „Saulėlydžio“ gražuolės įvaizdį. Mergina nusikirpo ilgus plaukus, pradėjo rengtis vyriškais drabužiais, kad taptų dar panašesnė į savo asistentę.

„Jų santykiai labai rimti. Viena kitą supranta iš mimikos, pusės žodžio. Jų išskirti dabar neįmanoma“, – sakė bičiuliai.

Kristen su Alicia netgi pasidarė tokias pačias tatuiruotes ant dešinės rankos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)