Duodama interviu britų žurnalui „Elle“, Holivudo žvaigždė sakė: „Šiuo metu aš labai myliu savo merginą. Mes keletą kartų buvome išsiskyrusios, vėliau vėl susitaikėme ir dabar jaučiuosi puikiai: vėl galiu tai jausti“.

„Kai susitikinėjau su vaikinu, turėjau tai slėpti, nes jausdavau, kaip mus visi stebi ir man tai nepatiko. Mes buvome paverčiami veikėjais ir sudedami į komiksų knygą, o aš galvodavau: tai mano, o jūs santykius paverčiate kažkuo, ko visiškai nėra. Bet viskas pasikeitė, kai ėmiau susitikinėti su mergina. Ir tuomet supratau, kad jei slepi santykius, tai reiškia, jog jų gėdiniesi. Tai atvėrė man akis ir dabar jaučiuosi kur kas laimingesnė“, – interviu pasakojo K. Stewart.

K. Stewart anksčiau susitikinėjo su Robertu Pattinsonu, tačiau pora išsiskyrė, kai spaudoje pasirodė nuotraukos, kuriose aktorė meiliai leidžia laiką su režisieriumi Rupertu Sandersu. Vėliau ji susitikinėjo su aktore Soko.

K. Stewart ir A. Cargile - nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)