K. Osbourne prisipažino, kad nė nenutuokė, apie ką filmas, tačiau buvo priblokšta, kai pamatė S. Johanson atliekančią ateivės vaidmenį, kuri suvilioja pakelėse sutiktus vyrus, o vėliau su jais susidoroja, rašo blog.wenn.com.

K. Osbourne patikino, kad šis filmas – ne jos skonio, o dėl nevaldomo juoko priepuolio ji ir kartu atėjusios draugės susilaukė nemalonumų.

„Buvome išvarytos iš kino teatro salės. Tai buvo mano kaltė. Buvau su Sia ir Kathy, atėjome žiūrėti naujo Scarlett Johanson filmo. Jis mums pasirodė nelabai vykęs, visą laiką juokėmės, nes man pasirodė, kad tai – komedija. Nežinau, iš ko aš juokiausi, net nežinojau, apie ką bus filmas. Tiesiog nusprendžiau nueiti“, – pasakojo ji.

„Nereikia nė sakyti, kad visi beverli Hilso pasipūtėliai ten buvo tame kino teatre ir aš jiems nepatikau. Mane, Sia ir Kathy iš ten išvarė“, – patikino K. Osbourne.

„Tik pasakiau tam vaikinui, kad atsi*istų ir neprarastų humoro jausmo, o tada jau mums teko leisti laiką ir juoktis vestibiulyje“, – papasakojo ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)