Nors sutrikimo pobūdis nenurodomas, tikėtina, kad ji serga hipertiroidizmu – skydliaukės funkcionavimo sutrikimu, kuris K. Osbourne amžiaus žmonėms dažniausiai sukelia dramatišką svorio kritimą, rašo thyroid.about.com.

Pasak žiniasklaidos pranešimų, K. Osbourne atsisako gydytis, nes nenori vėl priaugti svorio.

K. Osbourne spaudai pasakojo atsikračiusi 12,6 kg ir kad tai padėjo padaryti ne sportas ar dieta.

„Pamirškite tas visas sveikos mitybos nesąmones. Aš turiu problemų su skydliauke, o tai reiškia, kad visą laiką š***. Gydytojai nori, kad pradėčiau vartoti steroidus, bet velniop tai. Nenoriu vėl priaugti svorio“, - sakė ji laikraščiui „The Mirror“.

Toks K. Osbourne sprendimas yra kontroversiškas. Tačiau jos įsitikinimą, kad gydymas vėl pridės jai papildomų kilogramų, pagrindžia medicininiai tyrinėjimai. Studijos yra parodžiusios, kad hipertiroidizmo periodu numestas svoris dažnai sugrįžta. Pasibaigus gydymui, žmogus per metus priauga vidutiniškai po 3,6 kg.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)