Prie socialiniuose tinkluose išpublikuotos nuotraukos Kelly Osbourne paliko ir įrašą su sveikinimu. „Laimingų 35-ųjų vestuvių metinių, mama ir tėti. Jūs man parodėte, kas yra tikra meilė", - rašė žinoma moteris.

Happy 35th anniversary mum and dad thank you for showing me what true love really is! 💜🎉

Публикация от Kelly Osbourne (@kellyosbourne) Июл 4 2017 в 3:25 PDT

DELFI primena, kad televizijos laidų vedėja Sharon Osbourne neseniai prisipažino žinojusi apie savo vyro Ozzy neištikimybę su plaukų stiliste Michelle Pugh. Nepaisant to, kad ši žinia palaužė žinomą moterį, ji vis dėlto rado jėgų atleisti ir atnaujinti santuokos įžadus.

Po itin jausmingos ceremonijos „Hello!" žurnalistams pasakodama apie santuoką moteris susigraudino ir išdavė, kad tai laiko naujos pradžios galimybe po 34 santuokos metų. "Tai yra nauja mūsų pradžia. Manau, kad visi turėtų atnaujinti savo santuokos įžadus", - sakė Sh. Osbourne.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)