K. Kardashian paviešino nuotrauką, kurioje linksminasi koncerte kartu su sese Kendall Jenner ir Ariana Grande. Būtent Arianos koncerto metu ir įvyko kruvinas išpuolis Mančesterio arenoje.

„Meldžiuosi už Mančesterio aukas. Šios beprasmės aukos drasko širdį. Net negaliu įsivaizduoti, kokią baimę ir agoniją turėjo iškęsti savo vaikų ieškantys tėvai. Koncertai turėtų būti ta vieta, kur galima ateiti atsipalaiduoti ir pasilinksminti. Baisu, kad nebegalime jaustis saugūs šiame pasaulyje. Visa širdimi esu kartu, Ariana Grande. Myliu tave“, – prie nuotraukos „Instagram“ tinkle rašė Kim.

Ir nors prie nuotraukos prirašyti žodžiai suvirpino K. Kardashian gerbėjų širdis, jiems neįtiko iš praieties iškapstyta nuotrauka, kurioje Kim su seserimi ir Ariana šypsosi.

Viena gerbėja rašė: „Negaliu patikėti, kad skaitau šį įrašą, prie kurio tu pridėjai savo ir Arianos Grande nuotrauką koncerte... Po to, kai žmonės prarado savo vaikus tokiomis žiauriomis aplinkybėmis“.

„Kaip savanaudiška, šlykštus įrašas ir nuotrauka“, – rašė kita mergina.

„Kodėl tu juokiesi, Kim?“ – klausė ne vienas gerbėjas po šiuo K. Kardashian įrašu „Instagram“ tinkle.

DELFI primena, jog kruvinas išpuolis Mančesterio arenoje įvyko gegužės 22-osios vakarą, besibaigiant Arianos Grande koncertui. Sprogimas nusinešė 22 žmonių gyvybes, dar 60 – sužeisti.

Tragedija Mančesterio arenoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)