„Net nebemėginu slėpti šios problemos“, - rašo ji KimKardashianWest.com tinklalapyje. „Kartais jaučiuosi taip, lyg tai būtų didelis mano trūkumas, apie kurį visi žino, kam gi tada jį slėpti?“ – teigia K. Kardashian. Žinomai moteriai psoriazė diagnozuota 2010 m. Ligą ji paveldėjo iš mamos Kris Jenner, rašo „The Daily Mail“.

Nors vaistų nuo šios ligos nėra, K. Kardashian teigia būklę valdanti tinkamai maitindamasi ir vartodama kortizoną. Taip pat ji patikino kortizono tepalu ištepanti kūną kiekvieną vakarą prieš guldamasi į lovą.

„Psoriazės varginamiems žmonėms pasireiškiantys simptomai skirtingi: kartais atsirandančios bėrimų dėmės kelia niežulį, kartais oda ima sluoksniuotis. Manosios atsiranda laikas nuo laiko dėl skirtingų priežasčių“, - paaiškino ji. „Žinoma, tikiuosi, kad bus sukurti vaistai, tačiau kol kas mokausi problemą priimti kaip dalį savęs“, - tikino K. Kardashian.

Pasitikėjimą savo kūnu demonstruojanti įžymybė naudoja šiek tiek maskuojamosios priemonės tam, kad sulygintų odos atspalvius, kai ją ištinka psoriazės paūmėjimai. K. Kardashian motinai pirmieji psoriazės požymiai pasireiškė sulaukus 30 m. Panašaus amžiaus buvo ir pati K. Kardashian, kai pastebėjo šios ligos ženklų ant savo kūno.

Prieš penkerius metus ji demonstravo drąsą ir parodė psoriazės žymes ant kūno. Tada buvo galima pamatyti dideles dėmes ant jos kojų, rankų ir kitų kūno vietų. Visame pasaulyje žinoma moteris papasakojo, kaip jai tenka apie savo problemą pasakoti komandai, su kuria dirba, kai rengiamasi fotosesijai.

„Man psoriazė, nieko negalima padaryti, taigi nėra jokios priežasties, dėl kurios turėčiau jaustis nepatogiai“, - teigė ji. „Taigi jaučiuosi geriau, kai apie visus savo netobulumus pasakau prieš sesijas, tikėdamasi, kad niekas į tai netelks dėmesio“, - pasakojo K. Kardashian.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)