K. Kardashian socialiniame tinkle „Twitter“ lieja įtūžį ir kategoriškai neigia, jog jos formas pakoregavo specialistai.

Realybės šou žvaigždė pirmagimės North West su mylimuoju Kanye Westu susilaukė birželį. Nuo to laiko nuolat sklinda gandai, jog per nėštumą priaugtus 22 kilogramus 33 metų moteriai sutirpdyti padėjo tikrai ne sportas ir dieta.

„Man labai nesmagu matyti pranešimus, esą man buvo atlikta operacija, po kurios ir dingo nėštumo metu priaugti kilogramai“, - trečiadienį socialiniame tinkle „Twitter“ parašė gražuolė, atsakydama į „Life & Style“ leidinio komentarus.

„Tai - grynas melas. Labai sunkiai dirbau, kad pasiekčiau užsibrėžto tikslo – sveikai maitinausi, liejau prakaitą sporto salėje. Man tai buvo tikras iššūkis, tačiau pavyko!!!“.

Žurnalo šaltinis tvirtina, jog K. Kardashian lankėsi pas plastikos chirurgą Beverli Hilse – klinikoje panaikintos strijos, patempta oda, atlikta riebalų deginimo ultragarsu procedūra ir daug kitų grožio ritualų.

Skaičiuojama, kad per vieną vizitą gražuolė išleisdavo iki 5 tūkst. dolerių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)