Khloe Kardashian ir Lamaras Odomas neskuba nutraukti ketverius metus trukusios santuokos, kuri ėmė braškėti dėl vyro priklausomybės bei gandų apie neištikimybę. Jie stengiasi išsaugoti santykius, ir, kaip pranešama, pradėjo lankytis pas šeimos terapeutą, skelbia „People“.

„Jie kartu lankosi pas terapeutą“, - žurnalui „People“ patvirtino šaltinis.

Kaip rašo „Us Weekly“, L. Odomas ir K. Kardashian su santuokos konsultantu Beverli Hilse susitiko lapkričio 8 dieną, susitikimas užtruko daugiau nei dvi valandas.

Santykius ištiko krizė vasarą, kai pasirodė pranešimai apie L. Odomo kovą su priklausomybe nuo narkotikų, vėliau jis buvo suimtas dėl vairavimo išgėrus, praleido vieną dieną reabilitacijos klinikoje, pasigirdo kalbos apie jo neištikimybę bei galimas poros skyrybas.

Visu tuo sunkiu laikotarpiu 29 metų K. Kardashian, regis, neprarado vilties. „Aš tave myliu. Tai gili amžina meilė“, - rašė moteris spalio mėnesį socialiniame tinkle „Twitter“.

Ne visi randai matomi ir ne visokią meilę galima paaiškinti, - pridūrė ji. - Giliausią meilę sunkiausia išreikšti. Tik ją išgyvenantys gali tai suprasti“.

Kiek vėliau tą patį mėnesį L. Odomas tvirtino, kad jam ir jo žmonai sekasi „nuostabiai“. „Mes esame neišskiriami, - 33 metų sportininkas tvirtino leidiniui „Us Weekly“. - Štai kodėl aš nešioju savo vestuvinį žiedą. Tai nuostabus žiedas. Nuo nuostabios žmonos“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)