„Visi mano, kad jis praleido vestuves dėl Kim, tačiau iš tikrųjų jį siaubingai jaustis verčia jo mama, - žurnalui „Star“ sakė šaltinis. - Robas praranda kontrolę ir visa tai yra jo mamos kaltė. Pasaulis mano, kad Kardashianai yra labai laimingi, tačiau Kris elgiasi su Robu kaip su šiukšle. Jis sako, kad ji – monstrė“.

Kaip jau anksčiau buvo pranešta, Kim Kardashian, būdama Paryžiuje per vestuvių su Kanye Westu ceremoniją, Robui pareiškė, kad jis „yra tinginys, jo išvaizda kenkia šeimos vardui“.

Žurnalo „Star“ teigimu, K. Jenner pritarė savo dukros žodžiams.

„Kris teigia, kad jis yra vienintelis iš jos vaikų, kuris kelia nepatogumus – nutukęs žmogus, nevykęs kojinių dizaineris, - toliau pasakoja šaltinis. - Robas turi nustoti meluoti ir atvirai prisipažinti, kad turi problemų. Kol jis to nepripažins, geriau nebus“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)