Neseniai per vieną iš televizijos pokalbių laidų K. Kardashian prakalbo apie santykius su antruoju vyru ir visus nustebino pasakydama, jog apie tai, kad santuoka su krepšininku K. Humpriesu žlugs, ji žinojo jau per jųdviejų medaus mėnesį.

36-erių moteris nusprendė skirtis 2011-ųjų spalį, o vestuvės buvo įvykusios rugpjūčio 20 dieną. Pastarosios buvo itin prabangios - atsiėjo apie 10 milijonų dolerių ir buvo parodytos per Kardashianų realybės šou.

Dabar K. Kardahsian pasakojo, jog jautė didžiulį spaudimą tekėti už K. Humphrieso.

"Tuomet galvojau: velniai rautų, man jau trisdešimt. Man pats laikas susiimti ir tekėti. Manau, daugelis merginų praeina tą stadiją, kuomet pastebi, kaip greitai sensta, kai supranta, kad jų draugės jau seniai sukūrusios šeimas ir turi vaikų. O tu dar nė neištekėjusi. Tai buvo tokio tipo situacija", - atvirai sakė K. Kardashian.

Praėjus metams po to, kai išsiskyrė su NBA žvaigžde, K. Kardashian ištekėjo už reperio Kanye Westo. Ne viename interviu ji pasakojo, jog atlikėjas buvo jos senas geras draugas, kuris ilgą laiką siekė jos širdies.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)