Skelbiama, kad realybės šou žvaigždė buvo priversta atšaukti naujos laidos filmavimą, nes mįslingai sutino jos lūpa.

Dėl tinimo K. Jenner apkaltino vabzdžio įgėlimą. Esą nemalonus incidentas galėjo nutikti jai ilsintis vienoje Karibų salų.

„Tikrai negaliu tiksliai pasakyti, kas nutiko. Tarsi kažkas įkando ir pajutau, kaip veidas pučiasi“, – dėl negalėjimo atvykti į filmavimą teisinosi moteris.

Pranešama, kad K. Jenner išbandė visas įmanomas priemones, tačiau tinimas nenuslūgo.

„Medikai padarė viską, ką galėjo, bet per 12 valandų situacija nepagerėjo. Tinimas šiek tiek nuslūgo, bet labai nedaug. Manau, kad su tokia lūpa rodytis televizijoje ne pats geriausias sumanymas“, – teigia K. Jenner.

Kardashianų šeimos lyderė teigia, kad tai ne pirmasis kartais, kai jai taip stipriai sutinsta veidas. Panašus atvejis pasitaikė ir 2012 metais.

„Tada buvome Dominikos respublikoje, man kažkas įkando. Lūpa siaubingai ištino – tarsi prie veido būtų prilipdyta padanga“, – patirtą siaubą prisimena K. Jenner.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)