Dabar po parką vaikštinėjanti į laisvas sportines kelnes įšokusi K. Hudson atrodo, galima sakyti, neatpažįstamai.

Jei ne kamera, akylai fiksuojanti kiekvieną aktorės žingsnį, iš ekrano gerai pažįstamas veidas tikrai be vargo įsilietų į parke vaikštinėjančių praeivių minią.

Filmo „Sister“ siužetas yra pagrįstas vos puslapio ilgio pasakojimu, kurį Sia sukūrė dar 2007 metais. Tai narkotikais prekiaujančio vaikino ir autizmu sergančios jo sesers istorija.

„Iš pradžių drovėjausi kam nors prisipažinti, kad noriu kurti filmą, – juk esu dainininkė, todėl mano ketinimus bet kas galėjo palaikyti nerimtais. Visgi pernai, kai sukūriau vaizdo klipą dainai „Chandelier“, supratau, kad tikrai galiu kurti, todėl pasijutau drąsesnė“, – prisipažino Sia žurnalui „Hollywood Reporter“.

2000 metų filmo „Per žingsnį nuo šlovės“ („Almost Famous“) žvaigždė tikrai pernelyg neviešino bendradarbiavimo su Sia planų – apie kartu vykdomą projektą paaiškėjo tik iš jos „Instagram“ profilyje paskelbtos žinutės.

Štai, kaip K. Hudson atrodo dabar:

O štai taip atrodė anksčiau:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)