Kaip rašo dailymail.co.uk, atrodė, kad pirmadienio popietę, išeidama iš savo namų Niujorke, 21-erių H. Baldwin mūvėjo ne tik didelį sužadėtuvių žiedą, bet ir į vestuvinį panašų žiedą su deimantais.

Visgi jos 24-erių sužadėtinis, nešęs didžiulį raudonos spalvos sportinį „Supreme“ krepšį, buvo be žiedo.

Be to, atrodė keista, kad sužadėtuvių žiedas, kurį mūvėjo „Elle“ modelis, visai nebuvo panašus į tą žiedą su ovalo formos deimantu, kurį J. Bieberis jai įteikė Bahamuose. Šįkart ji mūvėjo didžiulį prabangų geltono aukso žiedą. Reikia tikėtis, jog mergina nepametė savo sužadėtuvių žiedo su deimantais.

TMZ paskaičiavo, kad gražusis sužadėtuvių žiedas kainavo mažiausiai 213 tūkstančių eurų ir yra nuo šešių iki 10 karatų.

Bet kokiu atveju, H. Baldwin žiedai kiek glumina, mat žmonės paprastai nepasikeičia sužadėtuvių žiedų ir nemūvi vestuvinio žiedo iki vestuvių.

Žiedai su deimantais H. Baldwin nėra naujiena – tokį žiedą ji mūvi daugiau nei metus. Panašu, kad mergina jį nusipirko pati.

Kadangi J. Bieberis buvo be žiedo, atrodo, kad jiedu dar nėra susituokę.

Modelis vilkėjo sportinę „Heron Preston“ striukę, sujuostą taip vadinamu „skubaus išsilaisvinimo“ diržu, kuriuo garsėja šis prekės ženklas – ant įmantraus dizaino diržo sagties yra juostelė su žodžiu „traukti“. H. Baldwin buvo surištais plaukais, su akiniais nuo saulės ir avėjo sportbačius.

Populiaraus hito „Sorry“ atlikėjas taip pat vilkėjo sportinio stiliaus drabužius, greičiausiai pagamintus „Supreme“.

Dainininko mūvimi šortai leido pažvelgti į jo tatuiruotę ant kojos – užrašą „Geresnis 70-ies“. 2017-aisiais savo tatuiruotės reikšmę jis aiškino taip: „Atsigręžiu į daugelį dalykų savo gyvenime, klaidas, nesaugumą, pasitikėjimo stoką. Nors ir jaučiuosi iššvaistęs daugybę laiko, tuo pačiu noriu kuo greičiau tapti geresnis! Noriu stengtis kasdien tam, kad kai man bus 70 metų, būčiau geresnis“.

Pasak keleto šaltinių, J. Bieberis ir H. Baldwin yra pasinėrę į įspūdingų vestuvių, kuriose žada būti gausu įžymybių, planavimą.

Išėję iš namų, sužadėtiniai pasuko į „Frankel's“ kavinę. Viduje jiedu apsikabino ir bučiavosi, o lauke poros laukė vairuotojas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)