29 metų jūrų pėstininkų korpuso veteranas, seržantas Dakota L. Meyeris, 2009 metais gavęs Garbės medalį, savo „Instagram“ paskyroje paskelbė ekrano nuotrauką su D. Bilzeriano „Instagram“ įrašu ir nepagailėjo jam kritikos už tai, kad jis pabėgo iš įvykio vietos ir dar tai nufilmavo, rašo svetainė thisisinsider.com.

„Štai kodėl vaikai neturėtų skirstyti didvyrių pagal jų sekėjus ar jų nuotraukas, - rašė D. L. Meyeris. - Danai Bilzerianai, tokie žmonės kaip tu mane žudo. Jie visuomet vaidina „išsipusčiusius operatorius“ ir prieš kameras atrodo kieti. Ką tik buvo šauta vienai moteriai į galvą, o tu bėgi filmuodamas. Operatoriai taip nedaro. Prašau, liaukis dėjęsis tuo, kuo nesi. Žmonės miršta, o tu bėgi, jiems nepadėjęs. Manymas, kad tai yra verta vaizdo įrašo, kelia pasišlykštėjimą“.

D. Bilzerianas yra ginklų fanatikas ir savo 23 mln. sekėjų dažnai skelbia savo šautuvų kolekcijos nuotraukas.

Per tragiškus sekmadienio vakaro įvykius D. Bilzerianas savo „Instagram“ paskyroje paskelbė vaizdo įrašus, teigdamas, kad matė, kaip per muzikos festivalį „Route 91 Harvest“ visai šalia jo vienai moteriai buvo šauta į galvą.

„Po velnių, šiai merginai ką tik šauta į suš***ą galvą, - pirmajame vaizdo įraše, kuris buvo įkeltas 22 val. vietos laiku, sušunka D. Bilzerianas. – Tokia suš***a beprotybė“.

Antrajame vaizdo įraše D. Bilzerianas pareiškia grįžtantis atgal su ginklu.

„Taigi turėjau pasičiupti šautuvą. Po velnių, aš einu atgal. Ten tokia velniška beprotybė – panašu į masines žudynes“, - teigė jis vaizdo įraše, kuris pasirodė maždaug po valandos.

„World Star Hip Hop“ paskyra socialiniame tinkle „Twitter“ pasidalijo D. Bilzeriano pasakojimu.

Vėlesniuose vaizdo įrašuose jis teigė einąs namo. „Nemanau, kad čia galiu kažin ką padaryti“, - sakė jis.

D. L. Meyeris yra parašęs itin didelio populiarumo Niujorke sulaukusią knygą „Into the Fire: A Firsthand Account of the Most Extraordinary Battle in the Afghan War“ („Į ugnį: prisiminimai iš pirmų lūpų apie patį ypatingiausią Afganistano karo mūšį“) ir yra pirmasis jūrų pėstininkas, gavęs Garbės medalį nuo 1973 metų. Jis yra vedęs Bristol Palin.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (90)