Gerbėjai ėjo prie karsto ir norėjo... padaryti asmenukę. Toks elgesys patiko ne visiems. Kilus suirutei šią situaciją viešai pakomentavo ir dvasininkas.

Birželio 26 d. gerbėjams buvo leista atsisveikinti su dainininku, bet kai kurie iš jų pasielgė ne itin santūriai – ne tik viską filmavo, bet ir fotografavosi prie karste gulinčio J. Šatunovo, praneša starhit.ru.


Rusijos Stačiatikių Bažnyčios jerėjus pasakė, ką apie tai galvoja.

„Apskritai kalbant, mirusiųjų fotografavimas – visiškai leistinas elgesys. Dievo akyse visi yra gyvi. Juk jis ne mirusiųjų, o gyvųjų Dievas. Taigi, tai nėra nusikaltimas. Kita vertus, jeigu visa tai daroma turint piktų kėslų, tada negalima leisti taip elgtis“, – pareiškė Aleksandras Mazyrinas.

Anot jo, gerbėjai nieko blogo nepadarė, nes fotografavo tyliai ir tiesiogiai netransliavo laidotuvių. Tiesa, neaišku, kam gerbėjams prireikė įamžinti anapilin iškeliavusį grupės „Laskovij mai“ solistą.


Birželio 28 d. dalis J. Šatunovo pelenų buvo palaidota Maskvos kapinėse. Likusius pelenus žmona ir vaikai nuveš į Vokietiją, kur atlikėjas ilgai gyveno.

„Jurijus Vasiljevičius norėjo, kad jo pelenai būtų išbarstyti jo pamėgtoje žvejybos vietoje Bavarijoje. Ten miške yra žuvingas ežeras“, – neseniai nurodė dainininko vadybininkas Arkadijus Kudriašovas.

J. Šatunovas mirė birželio 23 d., būdamas 49-erių metų amžiaus. Jį ištiko infarktas.

Lemtingąją dieną atlikėjas ilsėjosi su bičiuliais užmiestyje. Pamatęs, kad J. Šatunovui pasidarė bloga, jo draugas iškvietė greitąją pagalbą, bet automobilis neatvyko, todėl patys bičiuliai jį nuvežė į ligoninę. Iš ten dainininkas buvo nugabentas į Domodedovo kliniką, kur ir mirė. Dar kelionės metu jis patyrė klinikinę mirtį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)