„Žvelgiu į tuos laikus, kaip į gerus prisiminimus“, - šaltiniui „People“ sakė 62-ejų aktorius, kuris su A. Jolie buvo susituokęs nuo 2000 iki 2003 metų.

„Angie vis dar yra mano draugė ir ji yra nuostabus žmogus, ji tiek daug nuveikė. Ji kuria jai svarbius filmus, neatsižvelgiant į tai ar jie sulauks sėkmės, ar taps nevykusiais. Ji vis tiek užsiima tuo, kuo ji tiki, todėl aš ją gerbiu“, - sakė jis.

Aktorius taip pat užsiminė apie jų trumpą, bet skandalingą santuoką.

„Daug dalykų, apie kuriuos kalbėjo žmonės tuo metu, buvo gerokai perspausti. Mes nebuvome tokie pamišę, kokiais žmonės mus laikė“, - tikino filmų kūrėjas.

Kuomet Billy ir Angelina buvo drauge, jiedu ant kaklo buvo pasikabinę pakabukus su mažais buteliukais, pripildytais vienas kito kraujo.

„Vėriniai buvo labai paprastas dalykas. Mes prasidūrėme sau pirštus rašikliu, įlašinome į buteliukus šiek tiek kraujo ir apsikeitėme pakabukais. Kuomet buvome ilgesnį laiką atskirai, mes nešiodavome šiuos papuošalus. Tai tiesiog taip lengvai nutiko, tačiau kuomet tai pasiekė žiniasklaidą, žmonės ėmė manyti, kad mes nešiojamės kibirus vienas kito kraujo po savo kaklais“, - teigė jis.

Paklaustas, kokia buvo jų skyrybų priežastis, Billy įvardino skirtingus gyvenimo būdus.

„Mes tiesiog turėjome skirtingą laisvalaikį. Jos gyvenimo būdas buvo globalus, o maniškis – agorafobinis (atvirų erdvių baimė). Rimtai manau, kad tai yra vienintelė priežastis, kodėl mes nesame kartu. Mes turėjome skirtingus gyvenimo kelius gyvenime, kuriais norėjome eiti“, - pasakojo aktorius.

2016 metais, kuomet A. Jolie ir Bradas Pittas nusprendė skirtis, Billy taip pat nesusilaikė nuo komentarų apie saviškę santuoką su žymia aktore.

„Aš nesijaučiau jai pakankamai tinkamas“, - sakė aktorius, pridurdamas, kad suktis Holivude tarp daugelio žmonių – ne jam.

Jis neturėjo noro keistis. „Aš mėgstu save toks, koks esu“, - teigė jis.

B. B. Thorntonas šiuo metu yra vedęs Connie Angland. Pora kartu augina 13-metę dukrą Bellą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)